Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
co mám dělat, když mám 2x zaplombovaný zub a zase začal bolet? K zubaři rozhodně nejdu protože minule byly 2 STÁLÉ zuby tak rozvrtané že se musely vytrhnout. Je mi 14 a zuby si pravidelně čistím.
Zdravím. Pokud Vás ten zub bolí, tak se zubaři nevyhnete. Je tam něco v nepořádku a je zbytečné trpět bolestí.
Dost záleží na tom, jakým způsobem si zuby čistíte. Pokud nečistíte mezizubní prostory mezizubními kartáčky (popř. dentální nití), tak se tam vytváří zubní kámen a může po nějaké době vzniknout paradontóza nebo zánět dásní. Vím to z vlastní zkušenosti. Zanedbával jsem to. I když chodím dvakrát ročně na dentální hygienu,(odtsranění zubního kameny i z mezizubních prostor), tak to nestačí. Možná by Vám pomohlo i to, používat nějakou účinnou ústní vodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.