Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posuzování nároku na sociální podporu

Od: ugg odpovědí: 3 změna:

Jsem na Úřadu práce a právě mi vypršela podpůrčí doba vyplácení podpory v nezaměstnanosti. Dál budu zřejmě muset žádat o finance na sociálce. Jsem uchazeč, který je v trvalém bydlišti registrován s 2 důchodci, ale nebydlím tam. Platím tržní nájem. Je mi 30 let. Na jakou podporu mám nárok a jakým způsobem bude sociálka tento nárok prověřovat? Může nahlížet např. na stav financí na bankovním kontu?

Moc vám děkuji za odpovědi, je to pro mě důležité.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady je mesec.cz/... ...

Jelikož vaši rodiče mají oba důchod tak asi mají víc než těch 8 080Kč na měsíc, tudíž si myslím že nebudete mít nárok na nic...*plac*

hodnocení

1x

Na vaše konto se dívat nebudou ale bohužel ve vašem případě se bude počítat příjem všech 3 kteří jste hlášeni k trvalému bydlišti ve společné domácnosti...

doplněno 08.03.10 16:15:

Myslím že dokud nebudete mít Nájemní smlouvu a trvalé bydliště tam kde bydlíte a platíte tržní nájemné tak vám asi na žádném úřadu nikdo nic nedá...

ugg
hodnocení

Na jaké dávky mám tedy nárok? Ani na životní minimum ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]