Pořádně se utahat! Vstávám v šest,jdu se psem,zahrajem si spolu fotbal,jdu do půl páté do práce,znovu se psem, cvičení,práce kolem baráku a v deset spím jak zabitý!
Mě pomáhá unavit nebo uklidnit se cvičením, je to jako rituál. Mnohem rychleji usnu s hodně plným břichem. Někoho uspí knížka, hodně z nás usíná u telky, já často bleskem při nudné reklamě. Někdo miluje teplé mléko snad s medem. Bleskem mne uspávaly bylinkové nervové čaje Megafyt. A dospělé lidi uspává odpočívání po sexu. Taky hrozně uspává nuda, nebo uvolnění při relaxaci. Dobrou noc.
zbytecny lamat to na silu. usnu v 1,dobry,usnu ve 2,proc ne, usnu po 3,co se da delat. odpoledne zalehnu a stejne to dospim. neni nic horsiho nez vecer vsechno vypnout a treba 4 hodiny nespat a stresovat se ze rano musim vstat, mel bych uz spat, ale jeste nespim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.