Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu usnout

Od: foxycz odpovědí: 13 změna:
dobrý večer,nemohu usnout a tak se chci zeptat co pomaha vam když nemůžete usnout?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

simasp
hodnocení

3x
Pořádně se utahat! Vstávám v šest,jdu se psem,zahrajem si spolu fotbal,jdu do půl páté do práce,znovu se psem, cvičení,práce kolem baráku a v deset spím jak zabitý!

kepler*
hodnocení

2x

Dám si něco dobrého + šláftruňk. Takzvaný bílý šum tišeji z repro taky není zahození: zurčící potůček, déšť, zpěv ptáků, záznam ze sněmovny...

hodnocení

1x
Mně pomáhá tzv. Jogínský dech.
Právě se na něj chystám :-D
A Vy také zkuste, 100% účinek.
zena.aktualne.cz/...
Dobrou noc ;)
foxycz
hodnocení

dekuji toto rozhodne vyzkouším. Dobrou noc vsem

hodnocení

1x

V mladším věku milování (sex), nyní hrnek čaje z meduňky a pěkná knížka.*palec2*

hodnocení

0x

Pustím si televizi a za nějakou dobu to zkusím znovu. Hlavně myslet na jiné věci než že nemohu spát.

jardaa*
hodnocení

0x

Tak si čti, uč se, dělej něco smyslplného. Počítat ovečky nepomůže ani nahoru, ani dolů. Málo unavený. Nebo se ožrat?

foxycz
hodnocení

rada bych nemuzu zitra je skola nic bych se nenaučila

kami*
hodnocení

0x
Mě pomáhá unavit nebo uklidnit se cvičením, je to jako rituál. Mnohem rychleji usnu s hodně plným břichem. Někoho uspí knížka, hodně z nás usíná u telky, já často bleskem při nudné reklamě. Někdo miluje teplé mléko snad s medem. Bleskem mne uspávaly bylinkové nervové čaje Megafyt. A dospělé lidi uspává odpočívání po sexu. Taky hrozně uspává nuda, nebo uvolnění při relaxaci. Dobrou noc.

hodnocení

0x

Teplá koupel, meduňkový nebo heřmánkový čaj, vyvětraný pokoj, stáhnuté žaluzie, či závěsy, ticho, vypnutá všechna světýlka (TV, NB, rádio) a dobrou noc!

*houpy*:)

au1
hodnocení

0x
zbytecny lamat to na silu. usnu v 1,dobry,usnu ve 2,proc ne, usnu po 3,co se da delat. odpoledne zalehnu a stejne to dospim. neni nic horsiho nez vecer vsechno vypnout a treba 4 hodiny nespat a stresovat se ze rano musim vstat, mel bych uz spat, ale jeste nespim.

smode*
hodnocení

0x
Mě pomáhá když chci usnout kdykoliv už léta Silvova metoda...anebo vlastně raději nepomáhá když to zakázal náš "nejchytřejší" Sisyfos :)

hodnocení

0x

Když opravdu nemohu usnout, vezmu si kapky z Kozlíku lékařského, tzv. Baldriánské kapky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]