Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera se mi udělalo dost špatně, hodně jsem zvracel a byl jsem unavený tak, že jsem skoro nemohl vstát z postele. Teď je mi dobře, ale řeším, za kým bych měl jít zítra, jestli se to zítra objeví opět. Jako jestli za závodní lékařkou (pracuju v nemocnici), nebo za mým praktikem, nebo prostě na pohotovost, za účelem vypsání neschopenky. Díky
Jděte tam, kam chodíte běžně a kde máte kartu. Na pohotovost patří jen neodkladné případy. Neschopenku může vypsat jak praktický tak závodní, pohotovost jen doporučí a stejně si budete muset vypsání zařídit jinde. První však je oznámit nepřítomnost v práci svému nadřízenému, aby mohl zařídit chod provozu. Pak dodáte teprve neschopenku.
Pohotovosti jsem nic nenapsal,ale pokud se jde přímo l odborníkovi tak MUSI. Jen tak mimo soutěž-v březni jsem byl na zákl dp u chirurga-odpoledne,ten mne odeslal okamžitě do nemocnice k hospitalizaci.Druhý den mi v nemocnici chtěli vypsan neschopenku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.