Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámý pořad pro děti

Od: rumpal33 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
už dlouho mi to vrtá hlavou a ne si vzpomenout na pořad který jsem kdysi jako malý sledoval v TV, ve školce. Rok 2000 až 2004.
Zkoušel jsem hledat, ani idbm ani Google nenašel.
Jednalo se o hodně jednoduchý pořad pro děti, spíše batolata (z dnešního pohledu pro bezmozky). Byl to kresleňák, hlavní roli měla m(l)adá holčička, ta vyprávěla/ukazovala jaký měla den.
Minimální zápletka, na pozadí hrála jednoduchá "funk" hudba a animace se chvěly jako kdyby ten program někdo právě maloval tužkou - tady si nejsem moc jistý. Běželo to vždycky kolem oběda, 5-10 minut.
Zkoušel jsem se kouknout do archivu ČT, ale nic jsem nenašel. Dokonce ani seznam pohádek z Kouzelné Školky (ačkoliv i tam jsem objevil pár dávno ztracených seriálů) nepomohl.
Nevěděl by někdo? Určitě nejsem sám kdo si na něco podobného vzpomíná.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lubos79
hodnocení

4x
Dcera něco takového sledovala...nejmenovala se pohádka LÍZA?
Taky si myslím, že by to mohlo být ono :)
rumpal33
hodnocení

Je to ono! Sákra to byla ale doba, moc děkuju! *smich*

Kéž by se člověk mohl vrátit a užívat si každej den zas a znova.
Život byl tehdá jednodušší (a nebo to bylo daný chybějící zodpovědností) tak či tak ještě jednou děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]