Dobrý den, už dlouho mi to vrtá hlavou a ne si vzpomenout na pořad který jsem kdysi jako malý sledoval v TV, ve školce. Rok 2000 až 2004. Zkoušel jsem hledat, ani idbm ani Google nenašel. Jednalo se o hodně jednoduchý pořad pro děti, spíše batolata (z dnešního pohledu pro bezmozky). Byl to kresleňák, hlavní roli měla m(l)adá holčička, ta vyprávěla/ukazovala jaký měla den. Minimální zápletka, na pozadí hrála jednoduchá "funk" hudba a animace se chvěly jako kdyby ten program někdo právě maloval tužkou - tady si nejsem moc jistý. Běželo to vždycky kolem oběda, 5-10 minut. Zkoušel jsem se kouknout do archivu ČT, ale nic jsem nenašel. Dokonce ani seznam pohádek z Kouzelné Školky (ačkoliv i tam jsem objevil pár dávno ztracených seriálů) nepomohl. Nevěděl by někdo? Určitě nejsem sám kdo si na něco podobného vzpomíná.
Kéž by se člověk mohl vrátit a užívat si každej den zas a znova. Život byl tehdá jednodušší (a nebo to bylo daný chybějící zodpovědností) tak či tak ještě jednou děkuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.