Nejste přihlášen/a.
Zdravim, doporučili byste mi nějaký prášky (volně dostupný) z lékárny pro zlepšení psych. problémů? Netvrdim, že je musí zázračně vyřešit, ale pomoct, abych se např. cejtil líp a klidnější.
Problémy je potřeba řešit a ne před nimi utíkat. Navíc žádné volně dostupné léky ani potravinové doplňky na psychiku nefungují. Pokud nějaká medikace, pak od lékaře. Některé slabší léky může předepsat praktický lékař, jiné a sillnější psychiatr.
Vím, že bolavá duše je mnohem horší, než bolavé tělo. Ale také si myslím, že je potřeba s problémy bojovat a řešit je. Jakmile se člověk naučí stále hledat a využívat/zneužívat pomoc, nikdy nebude. životaschopný, stát na svých vlastních nohou. Stále bude odkázaný na laskavou pomoc druhých. Vaše otázka k tomu směřuje. Hledáte berličky tam, kde můžete "zabojovat" sám. Pokuste se vstát z toho podivného dřepu, narovnejte se a zabojujte! Je to váš život a váš způsob žití! Udělejte si ho co nejlepší! Co tě nezabije, to tě posílí. To je pravda pravdoucí!
Kami, úžasné! Líbí se mi každé vaše slovo, protože je pravdivé. Největším a nejkrutějším nepřítelem člověka, je on sám sobě.
Z lékárny hořčík, vitamíny skupiny B a meduňkový čaj. A k tomu pohyb. Pravidelně ideálně každý den hodinka souvislého pohybu. Chůze, běh, kolo, plavání, brusle...
Pamatujte na to, že dělání, dělání, všechny smutky zahání, dělání, dělání je lék. Aneb kdo nic pořádného nedělá, nezaměstnává pořádně hlavu ani tělo, toho napadají přiblblé myšlenky o nesmrtelnosti chrousta a hroutí se z ničeho. Kdo maká od rána do večera, ten na hroucení nemá čas.
Tak to je pravda. Záleží ale, co mu je. Já se po práškách od psychiatra cítím líp a jsem víc v klidu. K tomu dělám relaxace, autogenní trénink, cvičím jógu, plavu, čtu, učím se angličtinu, chodím mezi lidi, na procházky.
Zdravím. Požádejte o doporučení vhodného léčiva v lékárně odborníky. Sdělte jim své potíže i to, zda berete nějaké jiné léky. Je to důležité, aby se případně léčivo netlouklo s jiným. Neexperimentujte dle rad z netu.
Předpokládám, že k tomu psychologovi/psychiatrovi se objednáte co nejříve, když jste se zde na to již ptal.
Dobrý den, když odhlédnu od toho, že primárně byste měl zajít k psychologovi, později i k psychiatrovi, tak můžete vyzkoušet bisglycinát hořečnatý, hořčíku má kupa lidí v dnešní době nedostatek, a projevuje se to mimo jiné i na psychice. Většinou tento doplněk nenajdete volně v lékarnách, tak vás budou dopovat jinými anorganickými formami hořčíku, které jsou dobré tak akorát jako projímadlo. Mrknětě po něm spíš do fitness shopů. Mimo jiné má uklidňující efekt a člověk se tak nenervuje. Mluvím z vlastní zkušenosti. A pak bych taky doporučila pít čaj rooibos, řeknete si csss, nějaké čajíčky nepomohou, ale opět vlastní zkušenost, hodí vás do pohody, uklidní, ale pít pravidelně. Ale nemá to tak velký účinek co ten bisglycinát hořečnatý. Jinak co nemám z vlastní zkušenosti, ale mám o tom něco načteno, tak volně prodejný je guajacuran. Nemám s ním zkušenosti, ale prý zabírá při trémě, nervozitě, nebudete mít tak zatnuté svaly apod. Tak klidně něco vyzkoušejte, ale k psychologovi nebo psychiatrovi byste se měl tak jako tak objednat.
Kupte si kapky z kozlíku lékařského, tzv. Baldrianské kapky. U nás je mají v Zelené lékárně a v Makrovegetu. V normální lékárně by mohli mít možná i kapsle z této bylinky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.