Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyse uveru

Od: jdxvhjfg odpovědí: 2 změna:
Zdravim, kolik mne odhadem pujci moje Mbanka (klientka 10let)? Vek 30let, 1dite 1 rok. Ziju s pritelem v podnajmu. Pujcku bych chtela plne na sebe. Cerpam RP 19.000, k tomu pracuji na zkraceny uvazek za 13.000 hrubeho. Zadny uver, zadny zaznam v registru. Dekuji za odhad, poznatky, zkusenosti.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý večer. Nevím jak je to u Mbanky, ale pro porovnání bych Vám mohl říct, že u čsob kde jsem 16let, bez půjček a pod.. mi nabízeli 750 000 jako předschválený limit půjčky na cokoliv.

hodnocení

0x

Já to mám uvedeno v internetovém bankovnictví, kolik by mi půjčila moje banka. Tak zkuste když tak taky mrknout do internetového bankovnictví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]