Nejste přihlášen/a.
dobrý večer nevim co mam ted delat, jdu na pohovor v uterý a ve čtvrtek,same dobré práce a vyhovuji mi i smeny. Ve čtvrtek jdu na wafle v uterý do sviček. Problem je že dnes sem byla v kavárne a tam by se mi libilo také,ale spíš bych chtela ty wafle,ale...pán by me vzal do te kavárny,ale ja mu rekla esi stačí se ozvat ves středu co a jak. musim pockat zda by me nevzaly do tech wafli, když mi rekne pridte ve ctvrtek na zkousku ráno nemužu jdu na ten pohovor. Nechtela ybch takto prijit o práci v te kavaáre kdyby me náhodou nevvybraly do te waf waf,co by jste udelay vy ,jak byste to resily? nemužu mu prece rict očkejte mi než me vemou jinam nebo ne...takže zavolat mu ve středu a říct mu že mužu v pátek na zkousku? kdyby mi dal už smlouvu co dál? z tech wafli by se mi ozvaly až tak v pondelí nebo pozdeji, a to už bych pracovala v te kavárne...mohla bych třeba kdyby s emi ozvaly z wafli odejit hned? i když bych mela smlouvu? dekuju mockrát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.