Nejste přihlášen/a.
Zdravim, prosim potrebovala bych potrav.průkaz ,musim zavolat nejdriv k k sestre k doktorovi? nebo stci když dojdu a bdu chtit prukaz do práce že ho potrebuju hned že sem ho ztartila ten co sem mela? Vystavi mi ho hned? staci když mi ho vystaví sestra? doktor tam u nej je to na 3-4 hodiny:/ s každým kecá dlouho...nechci kuli tomu tam strávit pul dne. Děkuju za odpovedi.
Sestra není oprávněna průkaz vystavit, může Vám jen vystavený průkaz předet.
Zavolejte lékaři, vysvětlete mu situaci se ztrátou a dohodněte se s ním, kdy (včetně hodiny) si můžete průkaz přijít vyzvednout > pak byste tam snad nemusela čekat tak dlouho.
Aha, un iklo mi, že už tu stejný nebo podobný dotaz byl. Brala jsem to jako vystavení duplikátu místo ztraceného púrůkazu > v tom případě by už lékař výsledky potřebných vyšetření měl.
Už jste se na toto ptala? Nebo to byl někdo jiný?
Pokud je to poctivý léa zodpovědný lékař tak by potrvinářský průkaz hned nevystavil- je k tomu třeba trochu času na odeslání vzorku krve do laboratoře na rozbor ...
Jinak-starý ,ztracený jste dostala nějak dostala nebo přišel za Vámi?Takže vzpomínejte a jistě přijdete jak dlpouho to trvalo ...
Už zase? Nebo to jste před pár dny nebyla vy? Nic není hned. Ráno tam zavolejte a domlulvte se, všude to probíhá trošku jinak. Když tomu nechcete věnovat čas, tak nic nedostanete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.