Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám postupovat s bratrem když ho bouchnu

Od: maki* odpovědí: 10 změna:

Ahoj je mi 23 a Můj problém je Můj bratr Jak mám postupovat když ho bouchnu a hned si mu omlouvám ale on ke mě a začne mě mlátit co mám dělat Děkuji Maki

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nebouchat ho!

rorschach*
hodnocení

4x

A nebo se odstěhuj a bydli bez bratra

kepler*
hodnocení

1x

Promiň brácho, ale naštval jsi mně! A nastav druhou tvář, jistě tě nepřizabije.

iz*
hodnocení

1x

N ebouchejte bratra, nebudete muset řešit, co potom.

hodnocení

1x

Doporučuji postupovat směrem od bratra, až bude vzdálenost hodně velká a zmizíš bratrovi ze zorného pole.

hodnocení

0x
Pokud ho bouchneš omylem tj jednou za 10 let tak se snad bratr zlobit nebude
Pokud ho ale boucháš často byt by jen ze srandy tak se nediv že mu to vadí
Skus si dávat větší pozor na to co děláš a když už něco děláš tak koukej zda při tom neohrožuješ svý okoli
No a když už se bratr na tebe vrhne tak se jen braň a snaž se situaci nezhoršovat

gumid
hodnocení

0x

můj brácha má prima bráchu...

hodnocení

0x

Opravdu je Vám 23 let? Neprovokujte bráchu a on nebude mít důvod Vás mlátit. Když si začínáte, tak se nedivte! Sourozenci se občas i poperou, ale vyrostete z toho, nebojte se!

hodnocení

0x

Podle toho dotazu soudím, že ti není 23, ale tak 10.

iz*

Možná chtěl napsat 13 a "uklepl" se. (--:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]