Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádství s výhodami, něco víc

Od: klaraa odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, předem bych moc chtěla poprosit o slušné komentáře týkající se otázky, která zní jak udělat něco víc z kamarádství s výhodami? Byli jsme spolu 3 měsíce, klapalo nám to, všechno paráda. Akorát on furt, že ke mě něco cítí a pak zase, že necítí a nebyl si tím jistý. Pak jsme se rozešli, což byl pro mě docela šok. Ale uvedomila jsem si spoustu chyb, co jsem delala.. Hodne jsem podlizala, prizpusobovala se a az moc se snažila. Nakonec jsme se dohodli na kamarádství s výhodami. Což je samozřejmě pro mě docela těžké a myslím, že i pro něj. Myslím, že mě i tak chce nějak vidět. Chtěla bych, aby z toho bylo něco víc. Jak se teď k němu chovat, když přijde nebo co dělat, aby začal více na mě myslet a začala jsem mu chybět, moc bych si přála v něm probudit nějaký city. Poprosim třeba radu těch, kteří to takhle měli a vyšlo jim to.. I od pánů co je třeba dostalo i od žen jak se chovali.. Je to flegmatik, a hodně pocitově založený, furt přemýšlí.. Chtěla bych ho něčím dostat, záleží mi na něm a vím, že i jemu na mě. Když jsme začínali, tak to byl špatný začátek, hned první den jsme se líbali apod. Vím, že na to neexistuje postup, že budu zřejmě i zklamaná a trochu s tím počítám, ale moc bych si přála, ale by se zamiloval.. Pánové, co na Vás platí.. On i já jsme flegmatici. Opravdu děkuji za odpovědi.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Přestaň s ním spát. A omez kontakt.

iz*
hodnocení

2x

!Ale uvedomila jsem si spoustu chyb, co jsem delala. Hodne jsem podlizala, prizpusobovala se a az moc se snažila." A v těch chybách "vesele" pokračujete. Co si myslíte, že je "kamarádství s výhodami"?

Já to od Vás vnímám jako další podlézání a přizpůsobování se.

K lásce patří i úcta jednoho k druhému. Jak si představujete, že by to mohlo fungovat, když jste o jeho úctu připravila? Podle mne to nemá šanci.

hodnocení

2x
Co k vám cítí asi skoro nic jste pro něho jenom matračka

hodnocení

1x
Je třeba se smířit s tím že chlapec o společný vztah s vámi nestojí
Stačí mu že ste kámoši kteří na to sem tam vlítnou
Asi stim moc neuděláte
Bud to necháte tak jak je
Nebo chcete lásku a delší vztah a najdete si někoho kdo vaší lásku bude opětovat

foxycz
hodnocení

1x
jestli je to kamarádstvi s výhodami tak az to bude priste chtit tak ho treba chyt za ruku a odved ho treba nekam na zmrzku. Pokecejte pte se ho,kluc miluji když muzou vykládat o sobe. Cchvílem kyvej lehce obdivuj a zkrátka flirtuj. Hlavne se mu neslož k noham kluci jsou od prirody lovci. Musí mit pocit ze on sbalil tebe a ze on je ten iniciativní. Hodne štěstí. ;)

belpir
hodnocení

0x

Být vámi už se s ním znovu dohromady nedávám. Je to moje životní zkušenost. Jestli jste se dokázali už jednou rozejít, podruhé to bude snazší, i kvůli nějaké neshodě ... pořád nad vámi bude viset ten meč.

Vy se, podle toho co píšete, teď chcete opět vrátit, ale položte si otázku, jestli jsou důvody, proč jste se rozešli, vyřešené, nebo je dokážete ignorovat?

Pokud máte pocit přílišného přizpůsobování se a šla byste znovu do stejného vztahu s tím, že víte kde jste dělala chyby, butete se dále přizpůsobovat, jako předtím.

Po rozchodu je to těžký a nemá cenu si nic vyčítat. Přirozenost není dokonalost.

hodnocení

0x

Říká se "Nevstoupíš 2x do stejné řeky".

Možná to někomu vyšlo, ale zatím jsem se s tím nesetkala. Šla bych od něj, ztrácíte čas.

Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš znamená úplně něco jiného než si myslíte...

lipanek
hodnocení

0x

Zamilovanost buďto je, anebo není. To se nedá vynutit, přikázat, ovlivnit. Jednou to přijde jako blesk z čisteho nebe a je to tam. Bohužel, mnohdy k nepravému, který city neopětuje. A v mládí se člověk dokáže velice rychle zamilovat. Ke smůle tento cit mnoho lidí nepozná, protože nepotká toho pravého.

Takže žádné chování, ovlivňování, čáry a kouzla. Člověk koukne na toho druhého a ve vteřině ví, že to je on.

Dokud on nepotká tu svoji ,,jedinou,, tak se bude k Vám vracet, ale to jenom proto, že ještě nenašel a nazahořel.

hodnocení

0x

Dobrý den. City se nedají vynutit. A on asi neví sám co chce. Přestaňte mu poskytovat ty "výhody". A poznáte, zda jeho zájem bude trvat. Na vztah to moc nevidím, pokud se nezamiloval do této doby. Vzali jste to za špatný konec asi.

doplněno 27.09.19 13:34:

Do hlavy mu nikdo nevidí. Ale počítejte i s možností, že si na sex a tyto "výhody" najde jinou. Že se nebude doprošovat Vás. Spíše si myslím, že to budete Vy, kdo si ho těmi "výhodami" bude chtít udržet. Ale milovat Vás za to asi nebude. Nedostupná jste měla být ze začátku, pak by se možná snažil a zamiloval se. Ale teď, když už dostal od Vás co chtěl, Vás má zařazenou jako kámošku s kterou má sex. Nic víc. Vaše city holt neopětuje.

klaraa
hodnocení

Všem dekuji za rady. Ještě mě napadlo.. Co kdyby přišel s tím, že jako dostane a ono nic. Ze ho třeba pozvu dál, budu taková jakoby nedostupná, v pohodě a řeknu mu, že nakonec nemám náladu nebo že mi do toho něco vlezlo, nějakou výmluvu a musel by dom s plnejma . Nemyslel by třeba víc na mě nebo tak?

@klaraa - Nemyslel by třeba víc na mě nebo tak?

Skoro bych řekla, že ne - nedáte vy, dá jiná *smich* To nemá s city, o které tak stojíte, nic společného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]