Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přivýdělek z domova

Od: vojtanek odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
chodím denně do práce, manželka je teď doma s malým dítětem a žijeme celkem natěsno.
Jaké jsou možnosti si přivydělat? Nabízí se brigády v marketech a podobně, ale hledám spíš něco z domova. Mohu investovat maximálně 50000Kč.
Nerad bych však o tyto peníze přišel.
Děkuji za reálné rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží asi na lokální nabídce.. přívýdělek může být třeba i hlídání dalších dětí, které přivezou pracující maminky k vám. ALE HLAVNĚ vás chci varovat před firmami, které nabízí cokoliv za určitý poplatek předem. Taková firma vydělává na nouzi jiných a NIKDY z toho nebudete mít nic pozitivního!

Pokud je nějaká nabídka práce, pak vám všechno potřebné dají!

doplněno 26.09.19 11:44:

Jednu dobu jsme využívali právě nabídky manželčiné sestřenice - hlídala nám dítě párkrát do měsíce - vyšlo to třeba na 200 na den, ale dobré 4000 měsíčně za to, že si děti hrály spolu :)

vojtanek
hodnocení

Děkuji za upozornění.
Nic takového při nabídce placení předem určitě brát nebudu.
Já bych chtěl něco nejlépe z domu, nic platit předem.
Ale vymyslet co, to je problém.
Vůbec nevím po čem se dívat, malý kapitálek mám.

jardaa*
hodnocení

0x

Napřed se zamyslete nad tím, co žena umí, co může nabídnout. To neuvádíte. Může péct, štrikovat, překládat, psát, malovat, programovat, doučovat, s děckama roznášet tiskoviny, telefonistku nabízečku... Podívejte se co dělají, marmelády, drobné výrobky ect.
Proč na někoho dělat?

vojtanek
hodnocení

No jo, jenže se bavíme o mně a já jsem chlap :)

Vy chcete dvě práce a manželka bude "dovolenkovat s dítětem" *smich*? Proberte to se ženou - varianta více práce pro pána domu není vždy ten nejlepší směr. Občas je žena smutná, že byť zabezpečená finančně, nemá funkční oporu v rodině, protože je chlap furt v práci..., a tak si najde náhradu... nechci nic malovat...*cert*

jardaa*

No, píšete to tak obojetně. Ale to platí i pro vás.

vojtanek
hodnocení

Ano to máte pravdu, žena by měla také něco vydělávat.
Děkuji za názory

hodnocení

0x

To je neuvěřitelné, ty rady některých *ee* tak paní si dovolenkuje 24/7?*zed*

Práce je všude dost, navíc před vánoci budou firmy hledat brigádníky, velko/obchody např. na doplňování/naskladnění zboží, pošta hledá každoročně, nestíhá..tady Vám těžko někdo dá tip, jak investovat 50, nepřijít o ně a vydělat 150..

Pokud máte pracovité ruce sehnat přivýdělek není problém.

Jsem si pročetl vlákno a o dovolené 24/7 jsem nic neviděl - myslel jste mnou uvedený komentář v uvozovkách? To snad každý pochopil ironii...

Mimochodem - byl jsem také na "rodičovské" - nějakých 6 měsíců.

Naopak vy nevidíte zásadní info - "Přivýdělek z domova" - tj. ne chodit do obchodů, doplňovat regály, třídit poštu - to by doma asi nešlo *ee**zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]