Nejste přihlášen/a.
Záleží asi na lokální nabídce.. přívýdělek může být třeba i hlídání dalších dětí, které přivezou pracující maminky k vám. ALE HLAVNĚ vás chci varovat před firmami, které nabízí cokoliv za určitý poplatek předem. Taková firma vydělává na nouzi jiných a NIKDY z toho nebudete mít nic pozitivního!
Pokud je nějaká nabídka práce, pak vám všechno potřebné dají!
Jednu dobu jsme využívali právě nabídky manželčiné sestřenice - hlídala nám dítě párkrát do měsíce - vyšlo to třeba na 200 na den, ale dobré 4000 měsíčně za to, že si děti hrály spolu
Napřed se zamyslete nad tím, co žena umí, co může nabídnout. To neuvádíte. Může péct, štrikovat, překládat, psát, malovat, programovat, doučovat, s děckama roznášet tiskoviny, telefonistku nabízečku... Podívejte se co dělají, marmelády, drobné výrobky ect.
Proč na někoho dělat?
Vy chcete dvě práce a manželka bude "dovolenkovat s dítětem" ? Proberte to se ženou - varianta více práce pro pána domu není vždy ten nejlepší směr. Občas je žena smutná, že byť zabezpečená finančně, nemá funkční oporu v rodině, protože je chlap furt v práci..., a tak si najde náhradu... nechci nic malovat...
To je neuvěřitelné, ty rady některých tak paní si dovolenkuje 24/7?
Práce je všude dost, navíc před vánoci budou firmy hledat brigádníky, velko/obchody např. na doplňování/naskladnění zboží, pošta hledá každoročně, nestíhá..tady Vám těžko někdo dá tip, jak investovat 50, nepřijít o ně a vydělat 150..
Pokud máte pracovité ruce sehnat přivýdělek není problém.
Jsem si pročetl vlákno a o dovolené 24/7 jsem nic neviděl - myslel jste mnou uvedený komentář v uvozovkách? To snad každý pochopil ironii...
Mimochodem - byl jsem také na "rodičovské" - nějakých 6 měsíců.
Naopak vy nevidíte zásadní info - "Přivýdělek z domova" - tj. ne chodit do obchodů, doplňovat regály, třídit poštu - to by doma asi nešlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.