Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konec pracovního poměru..výplata

Od: hana1 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, 25 října mě končí smlouva.
Teď 14 října dostanu výplatu za září.
Ptám se tedy kdy mě zaměstnavatel pošle peníze za říjen? Jeslti ke konci pracovního poměru nebo až 14 listopadu?
Nevim jak to chodí tedy se ptám.
A z podporou na pracáku to je jak?
Mám odpracované 2 roky.
Když nastoupim na UP v říjnu .
Kdy mě začnou vyplácet podporu?
Díky za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Penize za říjen dostaneš v listopadu a to v termínu ve kterém firma svým zaměstnancúm normalně posílá výplatu

iz*
hodnocení

0x

Požádá-li (nejlépe písemně) zaměstnanec včas o doplacení mzdy ke dni ukončení pracovního poměru, měl by mu zaměstnavatel vyhovět, pokud tomu něco nebrání. Obvykle se poslední mzda vyplácí až následující měsíc ve výplatním termínu (tedy po skončení zaměstnání).

Podpora v nezaměstnanosti se vyplácí měsíčně pozadu.

Pokud se na ÚP zaregistrujete po 25. říjnu, měla byste podporu za těch pár říjnových dnů obdržet v listopadu (asi v druhé polovině měsíce).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]