Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blahopřání při promoci

Od: delina® odpovědí: 3 změna:

Je vhodné mít pro muže při blahopřání v aule květiny? Nebo co mu dát při blahopřání? Dárky k promoci se dávají až při oslavě, myslím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Není vhodné dávat dárky v aule *stop*
Opravdu až na oslavě.

id
hodnocení

0x

Já předala synovi v aule salámovoklobáskovou kytici. Na vrbovém proutí byly navázány mini salámky i klobásky. Podobné kytice v aule byly tři. JInak běžně muři dostávali kytice. Asi by bylo divné, kdyby muž z auly odcházel bez ničeho..Dárek syn dostal až na oslavě.

hodnocení

0x
Dal jsem si práci a kamarádce na zemedelku udělal kytku z plodin co jsem měl na poli, takže to byl ohromný pugét od řepky přes slunecnici, všechno možné obilí a dokonce i technické konopí. Aby toho nebylo málo udělal jsem ještě malinký balík sena. Tohle všechno jsem přitáhl do Prahy, pravda předával jsem ji to pak až venku před aulou, ale záviděla ji celá fakulta, růži totiž dostala každá :) takže to záleží i na tom jestli jdete na hostinu a i na velikosti dárku, televizi bych s sebou netahal, knížku klidně. Drobnosti se běžně předávali na místě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]