Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Já se seznámit s dívkou v autobusu

Od: sm odpovědí: 12 změna:
Zdravím
Potřeboval bych poradit.
Každý den vídám jednu hezkou holku při cestě autobusem do školy.
Nevím jak se s ní mám seznámit.
Má někdo nějaký nápad nebo zkušenosti?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Pozdravit, představit se jí a začít komunikovat.

hodnocení

0x

Obávám se, že na to není vhodná doba, protože bude jakýkoli kontakt od cizího člověka opačného pohlaví považovat za metoo.

kami*
hodnocení

0x
Já bych od Vás možná potřebovala slyšet i otázku, jestli mám dneska chuť sedět sama a nebo se s Vámi bavit.

sm
hodnocení

Děkuji za vaše odpovědi ovšem nevím jestli chci riskovat odmítnutí a poté jezdit další čtyři roky s touto dívkou.
maria*
Odmitnuti? Nejdriv se s ni musis seznamit, navazat kontakt a jestli se vse bude vyvyjet dobre a budes vedet o ni vic a budes si jist ze ji mas rad tak pak ji to vse reknes a to teprve riskujes odmitnuti ale vzdy budete pratele
noc

Tak napřed musíš zjistit, jestli na tebe taky bere. Aby si se vyhnul odmítnutí. V začátku je nejlepší oční kontakt. Dlouze se na ní zadívej, aby si toho všimla a uvidíš, jak bude reagovat.

hodnocení

0x

Zaber místo a pak ji pusť sednout!

M.

hodnocení

0x

Šlápnout jí na nohu a pak se omluvit...

sm
hodnocení

Zní to jednoduše ale zas tak lehký to není

hodnocení

0x

Když sám nevíš, tak to pusť z hlavy. Ještě na to nemáš.

maria*
S timhle bych si dovolila nesouhlasit existuji lide kteri jsou nejisti a kteri se boji navazovat nove kontakty prave kvuli tomu ze se jim clovek libi nebo tak ale urcite mate taky nejakou pravdu v tom ze na to clovek zatim neni pripraveny to uz ale my hodnotit nemuzeme protoze ho nezname osobne

kami*
hodnocení

0x
Třeba by se dalo odmítnutí vyhnout.
Dobrý den. Nechci obtěžovat. Kdybyste si třeba někdy chtěla povídat, byl bych moc rád.
A jít si sednout jinam. Třeba si jednou přisedne ona. Jde jen o druh delšího pozdravu. Trapné mi to nepřijde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]