Nejste přihlášen/a.
Dobrý den...
Moje stará maminka má u Vodafone dost výhodnou smlouvu. Dvakrát už jí ji prodlužovali ale teď si mi začala stěžovat, že se jí jinak odečítají volné minuty. Zkontrolovala jsem si to v Samoobsluze a tam přišla na to, že jí změnili sami od sebe tarif. Volala jsem operátorovi a bylo mi řečeno, že tenhle tarif už neexistuje, že už ani není v systému a že jí ho změnili. Nemám její smlouvu, bydlí 300 km daleko. Takže taková malá právní otázka... můžou si to dovolit? Díky za pomoc. Jana
To je nějaká blbost - sami od sebe nemůžou nic. Je možné, že by přišla nějaká složenka či sms s nabídkou a ona ji "omylem" akceptovala?
Já mám od vodafonu tarif "odepiš"- který se nenabízí snad 12 let. V rodině jich máme 5 - dva se standardně koupili postoupením smlouvy, poslední letos v lednu.
Jmlc, mám to nemlich to samé, co vy. Asi 20 let jsme u tohohle tarifu, Odepiš, celá rodina, cca 10 lidí. Nejen že sami o sobě nemohou změnit tarif, ale máme víc jak 4 volné hodiny volání a to jsem ještě nikdy neprovolala. Do Fodafonu zadarmo. V noci mi přišlo vyúčtování za minulý měsíc. 75 kčs! Co víc si přát?!
U Vodafonu (Oskara) jsem skoro 20 let, vše na smlouvu. Smlouva se uzavírá na 2 roky a poté se vždy "obnovuje", resp. uzavírá nová. Při uzavírání nové smlouvy pak pokud stávající tarif již neexistuje mi vždy nabídli jiný tarif, který nějak odpovídal původnímu a obvykle po kratším dohadování byl výhodnější, než starý. Za těch skoro 20 let mi Vodafone nikdy nezměnil tarif sám od sebe bez mého vyjádření. Tím nechci říci, že to nejde a že na to v rámci Obchodních podmínek nemají právo. Takže na prvním místě je třeba si dobře přečíst Obchodní podmínky. Pak je možné jednat dále.
Díky za odpovědi. Maminka měla tarif Volání do sítě Vodafone za 249 a k tomu 50 volných minut. Nějaká sms přišla, ale jen že jí končí tarif a ať si sjedná nový. Ale ten končí až 5.2020 a tak jsme na to nereflektovaly.
Dnes jsem zvedla ve Vodafonu vlnu protestů co si to dovolují, že když chci odstoupit zaplatím 5000 a oni můžou? Bylo mi řečeno že změna tarifu je ve smluvních podmínkách a že to jde. Tak sjednáme nový tarif, o něco dražší, snad se mi podaří stejně dobrý. Jana
doporučil bych změnu operátora nebo návštěvu na pobočce a jednat... toto není standardní jednání této firmy
u vodafonu muzes dostat tarif nabito350 se slevou 75%, staci si vyridit INkartu ceskych drah, ta stoji stovku na 4 nebo 5 roku a zavolat do vodafonu , pripadne to jde myslim primo na www
mam to na 5 cislech uz vic jak 5 roku a jednou za dva roky to je treba obnovit, zavolat na linku, nahlasit cislo INkarty a dalsi 2 roky klid
pripadne jde u vodafonu neomezene volani+ sms + 0,5gb internetu za 330,- z dph, staci umet trochu mluvit, nic sloziteho s k tomu dostat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.