Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potravinar.prukaz kde sehnat

Od: zuzka* odpovědí: 5 změna:
Kde seženu potravinar.prukaz? Nemůžu najít ten co sem měla. Kam musím s čím jít děkuju mockrát

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
U svého praktika?

jardaa*
hodnocení

0x

A jak jste přišla k tomu původnímu? Kde sehnala? U jakého úřadu? Normálně ho vydá váš praktický lékař. když tam jdete se svým tělem. Nezapomenout peněženku s obnosem (u každého jinak)!

hodnocení

0x

Potravinářský průkaz nemusíte nijak složitě shánět. Zajděte ke své obvodní nebo závodní lékařce a ona vám průkaz vyhotoví. Ráno musíte na odběr krve, možná i moče a stolice, takže průkaz nedostanete na počkání. Takže bude lepší se předem domluvit po telefonu, jestli máte napřed zajít do odběrovky, nebo rovnou k ní.

hodnocení

0x

Potravinářský průkaz vydává praktický lékař. Nevím jak je to v současnosti, ale dřív bývalo vyšetření formální (alespoň u některých lékařů)- v podstatě kontrola ve zdravotní dokumentaci, že daný člověk neměl nějakou infekční nemoc v určitém období. Poplatky za vydání bývají různé. Já jsem před třemi lety u svého lékaře zaplatil 300 Kč.

Myslím si, že platnost průkazu je na dva roky.

hodnocení

0x
Doplním, že je to opravdu různé. Museli jsme mít průkaz na tábor a pak co jsme se bavili, tak někteří ho dostali bez nějakých vyšetření za 200 na neurčito, já to měl tuším taky za 200, ale absolvoval jsem kvůli tomu rentgen hrudníku a výtěr, a dostal jsem ho jen na 5 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]