Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trvalé bydliště přítelkyně

Od: f.pinki odpovědí: 6 změna:
Dobrý den
mám takový problém, přítelkyně odešla z domova a bydlí se mnou u mých rodičů, ale chtěla by si najít u nás práci, a jelikož nevíme na jak dlouho budem u rodičů bydlet (chceme koupit vlastní domek) tak by mně zajímalo, jestli by měla přihlásit trvalý pobyt k nám, hlavně kvůli práci. a co všechno bude potřeba k změně trvalého bydliště.
Moc díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Nepřehlašovat. Je to zbytečné a v důsledcích i nebezpečné. Co když se jí budeš chtít za nějaký čas zbavit? Pak k Tobě bude chodit exekutor a vůbec. Nic pozitivního. Nechejte to tak, jak to je.
BTW otázky trvalého pobytu jsme zde již probírali několikrát. Hledej.

f.pinki
hodnocení

Já vim že s přihlášením je pak problém když by sme se rozešli, ale zajímalo by mně jestli nevadí kdzž si bude chtít najít práci v Kolíně, to že má přihlášený trvalé bydliště v Rakovníku. nebo by stačilo jen na poště nahlásit aby posílali poštu k nám?
al bunda*

Nevadí, každému je houby po tom, kde skutečně bydlí. Jako kontaktní adresu přece může uvádět jakoukoli.
Hezký den.

f.pinki
hodnocení

Fajn. díky. odpověď mně potěšila..;)

kačula*
hodnocení

0x
Ne at neprihlasuje u tebe trvale bydliste.Pac kdyby jo a pak by vam to neklapalo musel by jsi ji treba najit novy byt.
šťastná*

Kačulaneplaš. To, že by měla u něj trvalé bydliště ještě neznamená, že by ji musel najít nový byt, kdyby jim to náhodou neklapalo. To je blbost.
Jinak souhlasím s kolegy. Není nutné měnit trvalý pobyt kvůli zaměstnání. Je naprosto jedno, kde má přítelkyně trvalý pobyt, nikdo to neřeší, ani zaměstnavatel. Tomu to může být úplně fuk. Pokud by chtěla, může zaměstnavateli nahlásit kontaktní adresu pro zasílání korespondence apod. - ale není to nutné!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]