Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se optat, zda někdo máte zkušenost s vyhlídkovým letem ve vrtulníku. Docela o tom uvažuji, neboť jsem jím nikdy neletěl a teď se naskýtá možnost. Je to 400 Kč za 5 minut letu v rámci akce konané v našem městě. Na co se připravit, pokud se odhodlám a poletím?
Zajímavé, krásný výhled, viděl jsem shora místa, kde se pohybuji v běžném životě; doporučuji každému...zkuste, nebudete zklamáni. A nesmíte čekat a myslet na to během letu, kdy motor změní zvuk a ...
Hmmm, to by mi rodina mohla dát za rok k sedmdesátinám, stejně si budu muset něco vymyslet sama, budou na mě naléhat. Na let balonem bych si netroufla, to dostal kamarád a byl nadšen.
Na to stačí je vyhlídkové lety třeba s Moravou (L-200 Morava) nebo třeba se Zlínem Z 143 ( u nás )před 27 roky za asi 300kč (letěli sme s L200).Jinak díky léčení + rekreaci u moře (obé v jednom) jsem se vyhnul asi 3x v osmdesátých minování z vrtulníku Mi4.
Maky, ten let balonem ještě zvažte, jestli si budete muset něco vybrat. Je to tedy nákladnější, než vrtulník, Je to krása, a je tam taky větší ticho
krásný je let nizko nad zemí, kdy užijete víc detailů, i let ve výšce.. Kdysi jsem občas létala s jednou balonovou posádkou , spíš jsem si to jako "odpracovala " a užila jsem si každý let.
Ne neletěl jsem. Nějak mě létání (krom cesty do Moskvy a zpět) minulo. Konkrétně z letu vrtulníkem mám ze svého okolí 2 zprostředkované zkušenosti, obě stejné. Za oba "exempláře" to shrnul kolega: "Jednou v životě se svezu vrtulníkem a já vůl si z toho nic nepamatuju." (úraz páteře po pádu z kola).
Takže Vám přeju příjemnější důvod pro let vrtulníkem a intenzivnější zážitek.
Ano, 2 x. Jednou po úrazu, z toho moc nevím a podruhé jsem dostala "vyhlídkový let".
Jaké to je? Nic moc a úžasné.Minutu a půl vám davají instrukce, pásy, sluchátka, pak se startuje, šílenej hluk, pak 2 minuty překrásný výhled a už se přistává, další instrukce, nemůžete vystoupit než se zastaví i vrtule, při vysedání se vám klepu nohy. A to vše stihnete za 5 minut. Asi bych šla zase, ale v jiném městě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.