Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám lichváře

Od: gabriela* odpovědí: 20 změna:

Nikdy jsem si nemyslela že má situace se nedá vyřešit jinak než pujčkou od lichváře ale opravdu nemám jiné řešení jsem v registru tak nemám šanci,posílala jsem nájemné majitelce bytu ale na špatný účet svou vinou (neskontrovala jsem čisla) částka i s pokutou činí 22tis jestli to do zítra nezaplatim musím se vystěhovat může mi někdo pomoci a dat kontakt moc děkuji

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

nemáte rodinu která vám půjčí? nebo se snažte domluvit na splátkách.jen ne lichvář, to se nedoplatíte a budete bloudit v začarovaném kruhu dlugů.

gabi13*
hodnocení

nemám nikoho kdo by mi pujčil a s majitelkou není domluva chce ještě dnes peníze nebo to tu vše necháme vezmem jen osobní věci a odevzdáme klíče nevím co dělat

sklimik*

jak jste to vyřešila?

gabi13*
hodnocení

stále hledám slušného člověka mame jednoho ale chce něco do zástavy a mi nic nemáme zítra budu muset byt opustit a vše tu nechat jsem zoufalá přijít o vše

pt®

No a ukázala jste majitelce bytu, že jste peníze odeslala omylem na jiný účet? Přece musí vědět, že se takové věci stávají, a že se to dá řešit a hlavně, že to s ní chcete řešit. Pokud to nechce pochopit, tak se opravdu začněte balit. PT /stařenka/

gabi13*
hodnocení

to víte že o tom ví a navíc nám na bance řekly že reklamace trvá měsic

radi*

napište na sebe e-mail, snad vám pomohu

sklimik*

vy víte o někom kdo půjčí?

gabi*

Zdravím psal jste že mám dat na sebe email snad mi pomůžete jsem opravdu v zoufalé situaci velice děkuji Smetanova zde je můj email GabrielaSmetanova41@email.cz

gps*

Já na vyřešení reklamace čekal 6 měsíců! velkoobchod mi poslal dobropis na špatný číslo účtu ( nedali tam předčíslí) Takže záleží pouze na tom jestli to ten dotyčný vrátí dobrovolně, nebo až soudním příkazem.

sklimik*

jo tak to jsme na tom stejně dejte mi na sebe email

kytka*
hodnocení

0x

Ze zákona máte nárok na vrácení peněz z účtu na který jste to poslala ,banka musí peníze vrátit, holt to ale dnes nevyřešíte. Že ano, dnes je banka zavřená víte proč se říká 2x měř a jednou řeš i řež. Ale to je staré,že.

gabriela*
hodnocení

ano dostanem zpět peníze ale prý mají měsíc na reklamaci majitelka to ale nechápe jak jsem stará tak i hloupá

papene*
hodnocení

0x

*placni*Dejte to dohromady s tazatelem podobné otázky.

poradte.cz/...

gabriela*
hodnocení

odsuzovat nepotřebuji asi jste neomylný

kytka*

To chraň buh ,vás neodsuzuji, ale nezávidím vám situaci, to se stane

kytka*

Zavolejte provident, ty přijedou hned s penězmi.Ale co zaplatíte navíc*zed*

arecibo*

Ale co vím, tak prvně dávají pouze 3000 Kč.

gabriela*
hodnocení

to nepatřilo Vám ale dalšímu co mi odpověděl

jirbar*
hodnocení

0x

Nechápu. Ukončení nájemního vztahu snad může jen soud a to pro tříměsiční neplacení. Takže snad času muselo být dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]