Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam vztah ale citim se sama

Od: denisss odpovědí: 7 změna:

Ahoj,je mi skoro 30,přítel ma 34,bydlime od sebe hodinu cesty autem. Daleko. Sme spolu neco pres cca rok. S přítelem sem jeste nebyla na pořádne dovolené nikde. Planujeme bydleni ,jen problem je že se citim sama ,vidame se malo tim pádem chtela jsem do prahy na koncert calty v listopadu,psala sem mu napsal mi že je zbtyečný jezdit až do prahy když sme z brna,že usetri cas a penize tady pobliž. takže to neproslo což me mrzi,nemam s kým bych jinak jela a s pritelem sem chtela. Napsal že me nemá mín rád kdyby prej mel tak semnou jezdi po vsech certech tak to napsal,že prej me má hodne rád proto delá co delá...tim mylsi že setri na barák,jako ano,ale toje pak vztah? když nic nemužu nikam nemužu protože to stoji penize?:( vadilo by vám to,nebo byste radsi aby setril a v budoucnu ste s emeli fajn? jako ano je to hezký,ale pak se jen vídáme o vikendech a nikam nejezdime jen abychjom neutracely

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. I z Vašich dřívějších vláken je zřejmé, že spokojená ve vztahu nejste a nebudete. Jste svobodná, tak si žijte po svém a utrácejte si své peníze dle libosti. K tomu partnera nepotřebujete. Buďte samostatná a najděte si vhodnějšího partnera. Tento má jiné plány. Ale Vy to dobře víte a jen Vy sama víte i to, proč se takového držíte zuby-nehty, i když vám to neklape.

smode*
hodnocení

1x
Toto je velké téma na kterém byste se měli jako partneři shodnout. Myslet na budoucnost je určitě, zvláště v této době, velmi důležité, ale dopřát si co chci na druhou stranu také. Neutrácím, ale když něco opravdu chci, koupím si to. Jeď s kamarádkou nebo sama - do Prahy je to z Brna chvilka a moc to taky nestojí. Jinak Tě to bude užírat víc a víc...navíc v souvislosti se stavbou je tato Tvoje potřeba opravdu za drobné...k levelu stejných priorit musíte dojít společně a do té doby akceptovat jiné zájmy toho druhého.

iz*
hodnocení

1x

Už jste sem vložila asi tři otázky, v nichž opakujete to samé. Nezlobte se, ale na mne nepůsobíte dojmem, že byste se cítila sama. Spíše se mi zdá, že byste ráda (spolu)rozhodovala o příjmech svého partnera (o partnerově šetření/škudlení a o tom, že to "přece není život", jsem od Vás už četla).

hodnocení

0x

Tak jeďte na koncert Calty sama. Co Vám brání? On nemusí chtít na něj jít. Nemusí ho mít ani rád. Ale Vy ano, tak jeďte. Akorát spojení zpátky nevím, jaké je. Nebo tam nejeďte a řekněte si, že nemusíte mít všechno.

doplněno 24.09.19 11:46:

Já se ani nedivím, že na Caltu jít nechce. Je to slaďouš a to někteří chlapi nemají rádi.

doplněno 24.09.19 12:15:

Je to mlaďuš a slaďouš, ten Calta. :-D

hodnocení

0x
Chce to přestat furt naříkat a najít si bud jinýho chlapa a nebo aspon kamarady a začít si kapku užívat života

lipanek
hodnocení

0x

Jeďte s nějakou přítelkyní, kolegyní z práce, nějakou sousedkou - sousedem /fanouškem/, nebo si dejte inzerát, že hledáte někoho, s kým byste dojeli. Nejlepší je na seznamka.cz - kategorie - pojďme na koncert.

Vždyť se o nic nejedná, chcete se pobavit a užít.

Na ten samý koncert v 60 už nepůjdete, není nač čekat.

aleh
hodnocení

0x

Váš přítel bude spíše takový rodinný typ. Je rozumný a myslí na vaši budoucnost. Jde ale o to, co vy radši upřednostňujete.

Jestli vám toto moc nevyhovuje, tak ať on si najde radši jinou. A za zábavou můžete jít i se svou kamarádkou. Je jasné, že když od sebe bydlíte asi tak 100 km, tak to setkávání je přece omezené a nemůže být tak časté. Ale to jste přece věděla, když jste se poznávali..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]