Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s ním

Od: anynka odpovědí: 2 změna:
Co byste řekli na to, že jsem po čtyřech letech zjistila, že můj crush měl o mně celou tu dobu zájem, jenomže jsem byla celou tu dobu ve vztahu s někým jiným kvůli samotě? Doteď nepochopím to mužské myšlení. On si myslí, že jsem nechtěla já jeho a teď je na mě hodně naštvaný. Celou tu dobu jsem čekala na první krok, ale on je takový divný a zřejmě nemá s žádnou holkou žádné zkušenosti.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Ať je klidně naštvaný, když neumí komunikovat a vyjádřit se. Času na to měl dost. A Vy jste to také chytila za špatný konec, pokud jste byla takovou dobu s někým ve vztahu jen proto, abyste nebyla sama.

nojakdojiny
hodnocení

2x

Já zase nikdy nepochopím ženské myšlení, které jsou ve vztahu jen proto aby nebyly samy *smich*

V konečném důsledku na to doplatí všichni tři - ten "záplata", ten který by měl jinak o volnou holku zájem, a i ta ženská.

Nikdy jsem nedělal do zadané holky, prostě to působí jako repelent. (teda pravda párkrát se ukázalo že sama holka nevěděla jak na tom vlastně je *ee*)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]