Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechce sex

Od: jakub33 odpovědí: 14 změna:

Zdravím, jsem s přítelkyní 3 roky, mě je 22 let a jí 20
Máme problém v tom že nemá ráda sex. První sex byl po prvním roce, ze začátku jsme spolu spali 2x týdně ale poslední rok je to horší a horší, např. jednou za měsíc. Za celou dobu se mi ji přes všechnu snahu nepovedlo uspokojit, dokonce už přemýšlím o sexualnich pomuckach, ze by se ji to treba i zalibilo. I přes to že spolu jsme 3 roky se předemnou stydí a vubec nechapu proc,ovsem jestli nemuze byt problem v tom. Rikam ji jak se mi libi, i jeji postava ale proste bez uspechu. O rozchodu vubec nepremyslim, vim ze se mi budete divit jsem mlady a je jasne ze sexu by pro me nikdy nebylo dost ale proste to pro me neni na prvnim miste, myslim si ze sexuologa ani nic podobneho nikdy v zivote nenavstivi. Resim to nejspis pozde ale porsd je ve me nadeje ze se to jednou zmeni. Kdyby jste meli jakoukoliv radu jak to mezi nama vyresit byl bych vam vdecny. Kvuli sexu ji urcite neopustim, miluji ji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pak Vám nezbývá nic jiného, než se s tím smířit a respektovat to. Pokud to má takto nastaveno s Vámi již ve 20ti a po třech letech, nezmění se to. Protože to řešíte Vy a ne ona. Kdyby jí to vadilo stejně jako Vám, tak by odbornou pomoc vyhledala.

doplněno 23.09.19 18:28:

Máte pravdu, nemění. Vzpomeňte si na své minulé vlákno a připusťte si, že ona o Vás nestojí. Jen možná nenašla ještě toho pravého, tak se drží Vás a hlavně - Vy jí. Jste oba mladí, života byste si měli užívat se vším všudy. Ne se trápit ve vztahu, který neklape po všech stránkách...

poradte.cz/...

jakub33
hodnocení

Zapoměl jsem podotknout že jsem její první ve všem, ikdyž to asi moc nemění.

jakub33
hodnocení

Nevim jestli se da rict ze o me nestoji ve vsem ostatnim jsem spokojenej, chova se ke me hezky, vsechno je v poradku az na tenhle problém. Ve vsech jinych vecech mi vyjde vstric stejne jako já jí.

hodnocení

2x

Je hned několik možností. Například své pudy omezíte (jóga atd.) - budete mít více sebeovládání a postupně na sex zanevřete stejně jako vaše partnerka. Nebo se s ní domluvíte a najdete si milenku pro nezávazný sex. Nebo zajdete oba k sexuologovi a najdete problém, který nemusí být na její straně...

Začal bych právě upřímnou rozmluvou v klidu bez nějakých rušících elementů - třeba u sklenky dobrého pití... a to celé, co se svěřujete nám, vysvětlíte jí.

jakub33
hodnocení

Presne o tomto uz jsem se s ni zkousel bavit ale prave ze po odmitnuti.

Ale souhlasim a urcite to tak udelam je ze se bojim odpovedi.
Prave ze ona si mysli ze je to tak v poradku a ze je to uplne normalni a uz z toho duvodu ji k sexuologovi nedostanu.

priklad1*
hodnocení

0x

Něco v tom je. Pokud v tom není nějaká fyzická porucha, může to být porucha osobnosti. Třeba takový schyzoid. To trvá několik let než si to jeden uvědomí. Tzv Jekyll a Hyde. Rozdvojená osobnost. Pro ně je nezájem o sex typický. Už to, že nemá zájem se svým problémem někde poradit to je první varování. Vše se nechá léčit. Bohužel schyzoid bez šance. Ten je na 100% přesvědčen, že je OK a nikdy nepřistoupí k možné návštěvě psychologa, nebo sexuologa. Život se schyzoidem je utrpení. Ta lepší stránka jeho osobnosti často klame. Na internetu se o této poruše najde dost

lipanek
hodnocení

0x

Sexuálně ji již nepřitahujete, nevzrušujete ji.

Již Vás zná, ví co bude i nebude.

Potřebuje toužit, a to při Vás nemá, Vy ji splníte všechna přání dřív, než je vysloví.

A nebude to lepší, nezmění se.

Spíš si uděláte dítě a budete spolu muset být.

Pak /po 15 letech/ se zamiluje do kolegy v zaměstnání a rozbourá rodinu svým chováním.

Možná byla ze začátku fáze zamilovanosti, ale to už z její strany vyprchalo.

V dobrém vztahu a manželství musí být partneři po sexuální stránce /a nejen/ ve shodě, a to vy nejste. Vaše, že se přizpůsobíte bude jenom dočasné, nikdo to dlouho nevydržel, to si fandíte. A na co takový život v celibátu?

-------------------------

Může být frigidní, měla přísnou výchovu, nebo ji někdo v dětství zneužíval atd.

priklad1*

To vše jsou spouštěcí mechanismy k poruše osobnosti. Nezájem o sex je až sekundární

maxipes
hodnocení

0x

Dejte si otázku proč se jí nelíbí sex s vámi, příčin může být mnoho, to tady nelze zjistit. ;)Možná s jiným by se jí to líbilo. A že se neproducíruje nahá tak to je normální to málokdo.

hodnocení

0x
Máš 3 možnosti:
1-rozchod to nechceš
2- diskrétní milenka to by bylo řešení
3- celibát ten v tvým věku považuju za nesmysl
Teoreticky je i 4 možnost najdete spolu takovou sexuální cestu která se bude líbyt jak jí tak tobě
Pokud je ale tvá přítelkyně asexualní tak na sex múžeš v podstatě zapomenout

hodnocení

0x
Neblbni , jsi mlady a uzivej si.
Nema rada a nechce sex? Tohle nevyresis nijak , kdyz nechce. A sex z donuceni , kdyz tam bude lezet jak drevo , no to nee.
Proste , nejde to , odkopni ji. Bohuzel. Casem se zahoji rany z rozchodu a pak si muzes uzivat. Je tolik holek , co chcou a uzivaji si to... A to je teprve parada.

hodnocení

0x

Jste mladí a je velmi pravděpodobné, že vás oba ještě v životě čekají další vztahy a další sexuální zkušenosti. Určitě ve 22 letech nemáš za potřebí za každou cenu udržovat nějaký vztah a do toho si hledat nějaké milenky - to je řešení dobré tak pro staré ženaté kozly, kteří chytli druhou mízu, potřebují si dokázat, že ještě za něco stojí, ale nechtějí se rozvádět, dělit majetek a platit výživné na děti (fakt nevím, proč ti to tady někteří radí). Vy nemáte žádné závazky, tak pokud máš s ní takový problém, rozejdi se s ní.

Osobně si nemyslím, že holka má nutně nějakou sexuální poruchu, kterou by bylo nutné řešit se sexuologem. Je jí teprve 20 let a je v této oblasti nezkušená. Prostě sexu ještě nepřišla na chuť. S věkem a s nasbíranými zkušenostmi to třeba bude lepší - ženy si to začínají užívat až tak kolem třicítky.

Osobně neznám žádnou ženu, která by ve 30letech měla větší potřebu sexu než ve 20ti.
Přijdou děti, starosti, práce, únava.
Pokud jí to nic neříká teď, nebude jí to nic říkat ani za 10 let.

zena*

Nejsou všechny stejné, některá naopak přijde sexu na chuť až po porodu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]