Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barterový obchod - od sponky až k baráku?

Od: danker* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

slyšel jsem již dávno o někom, kdo vyměňoval věci tak dlouho, dokud je nevyměnil za dům. Prý od špendlíku, sponky, či co, až po dům. Nevíte náhodou, kdo to byl, a nějaké bližší informace o jeho postupech, životě, atd.?

Tento příběh je mezi lidmi docela známý, ale přesto jsem nikdy neslyšel nic konkrétního a bližšího. Na netu ani nevím, jak dotyčného najít.

Děkuji předem za odpovědi, snad to přece jen není pohádka ... :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neni to pohádka, a taky nejde o barter. Hlavní motor těchto akcí je absurdní myšlenka a její propagace. Propagace je obvykle velice drahá, ale existují situace, kdy se zpráva šíří natolik aktivně sama pro svoji atraktivnost (absurditu), že má reklamu zadarmo. Podobného mechanizmu využívá virální marketing. Pro inspiraci mi napadá, že se můžete podívat ještě na informace o obdobném projektu The Million Dollar Homepage.

jardaa*
hodnocení

0x

A co to zkusit?

danker*
hodnocení

Díky moc...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]