Dobrý den, kde sehnat někoho, kdo mě naučí tančit polku a valčík? Do tanečního kurzu nechci, protože všude se učí i spoustu jiného a mně stačí jen polka a valčík. Známého nebo známou vylučuji. Je mně 45 let a jsem muž.
Být ženská a vědět, že chlap umí jen polku a valčík, nespíš mizerně, do leva už vůbec ne a o kříženém valčíku vlevo se mu jen zdá, tak se mu radši vyhnu.
treha
Díky za skvělou a vyčerpávající odpověď. Máš tam ještě něco?
priklad1*
Jasně. Zaplať si taneční a nikdo tě nenutí chodit na všechny lekce. Pochopitelně partnerku sebou. Na Seznamce je jich hodně co hledají partnera do tanečních. I z Brna
treha
Do kurzu nechci. Pokud bych si našel partnerku, bude chtít absolvovat celý kurz.
To jako když na bálu zahrají waltz (jeden z nejobvyklejších tanců) nebo tango o džajvu ani nemluvě, tak odvedeš partnerku sednout se slovy "promiňte, tenhle tanec nepovažuji za důležitý".
treha
Třeba tak to udělám.
priklad1*
Teda nechat jít ženskou si sednout to bych ze sebe udělal nezdvořáka a kreténa. Ovšem proti gustu žádný dišputát
waltz
dyt waltz JE valčík
priklad1*
Další neandrtálec. Waltz a valčík mají shodu pouze 3/4 takt, ovšem rytmus naprosto rozdílný. Waltz, nebo taky Anglický waltz je asi 30 taktů za minutu, zatímco valčík, nebo taky Vídeňský waltz, je asi 60 taktů za minutu.
dancesportpro.cz/... Tohle mi přišlo zajímavé na netu. Nabízejí tanec i jednotlivcům. Já tancovat neumím, vídám chodit na plesy totiž občas lidi, co odsoudí za jediný chybný krok nohou. Na vesnických zábavach jsou obyčejní lidé, to ano.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.