Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výstava Psychiatrie

Od: nikc® odpovědí: 2 změna:
Zdravím. Byl jste někdo na výstavě Psychiatrie v Praze? Jaký máte na to názor? Mně bylo špatně, když jsem odcházela. Přece nejsou všichni psychiatři a psychologové takoví šmejdi, jak to tam je prezentováno.
doplněno 24.09.19 10:13:

Škoda, že nikdo kromě Iz neodpověděl. Tam byly fotky těch týraných a mrtvých lidí, co tu "péči" nepřežili, hlavně dětí. A na konci výstavy byly fotky slavných lidí, také mrtvých, kteří zemřeli v souvislosti s psychiatrií. Mezi nimi byl Hutchence, Cobain atd. Poprvé jsem se dozvěděla, že Hutchence zemřel v souvislosti s psychiatrií a léky. Jinde jsem četla, že spáchal sebevraždu a jinde, že měl úchylku Koczwarismus. Každopádně psali nepřímo, že si to zavinil sám, protože pil alkohol na prášky a tato nevhodná kombinace způsobuje sebevražedné myšlenky. Měl prý maniodepresivní psychózu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Ny výstavě jsem nebyla a máte pravdu, většina samozřejmě nejsou "šmejdi".

Před nějakou dobou někdo sháněl "špatné zkušenosti"s psychiatry, zajímal se o zneužívání pacientek apod. > možná práívě pro tu výstavu...

doplněno 23.09.19 15:53:

Ani na ni nepůjdu > recenze výstavy

hodnocení

Čekala jsem, že to "sranda" nebude. Ale bylo to depresivní. Když jsem přišla, ptali se mě pořadatelé, proč jsem přišla. Když jsem odcházela po 20 minutách, tak jsem jim říkala, že je mi zle a zvedá se mi žaludek. Bylo to aspoň zadarmo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]