Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přítelkyně mi udělala radost překvapením, kdy nám zařídila lístky do divadla na dnešní večer. Jedná se o talk show s panem Preissem v malém komorním divadle v Horních Počernicích.
Bohužel, oblek mám 200 kilometrů daleko (opravdu jsem s tímto nepočítal) a tak trochu nevím, co si vzít, nerad bych byl hned první návštěvu za burana.
Vím, jaký je dresscode na velké scény, jak je to s malými divadly? Navíc se jedná o talk show s hercem. Mám doma polobotky, šedé kalhoty a tmavě vínový svetr, je možné si vzít toto?
Omlouvám se možná pro někoho za hloupý dotaz, ale radši budu pár minut za vola, než potom v divadle.
Krásný den přeji!
Jezdíme do malých divadel do Ostravy, a tam jsou skvělá divadla, např. Malá scéna Aréna nebo Divadlo Petra Bezruče a jiná, a tam všichni chodí v tom, v čem běžně do zaměstnání, do školy, nebo ve městě na ulici. Místa nejsou číslovaná a když je vyprodáno, a to je vždycky, tak vyfasujete polštářek a sednete si na schody mezi řadami, žádný problém. Takže, žádný strach za vaše oblečení. PĚKNÝ ZÁŽITEK!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.