Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubní,hybridní protéza-cena?

Od: juglans® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den ve spolek.Prosím vás,má někdo zkušenost,kolik stojí hybridní protéza,náhrada všech zubů,myslím i s těmi patentky?A jaké máte případně zkušenosti,jak vám vyhovuje?Děkuji moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

0x

Horní cca 100 tis., dolní okolo 50 tis.

hodnocení

Děkuji za odpověd,jen se zeptám.Ta horní je na více implantátech?Nebo to stojí,když se dají na dva patentky?Děkuji

etana*

Horní zpravidla usadí ne na stejných patentkách jako dolní, ale na takovou kovovou lištu, která spojuje implantáty v čelisti. Jinak je třeba dát víc implantátů, aby se protéza nevypáčila při každém kousnutí. Ale každý zubař, který se tomuto věnuje to dělá trochu jinak a nevylučuji, že je možné najít mnohem levnějšího (i dražšího). Je to výborné řešení, ale doporučuji to hodně prostudovat na netu, variant je více (pevný můstek upevněný na implantátech mi připadá jako nejlepší). Pro dolní čelist jsou ty dvě patentky skoro nejdůležitější, jen volně nebo lepená protéza prý moc nedrží.

hodnocení

Děkuji za podrobné vysvětlení.To víte,že můstek by byl nejlepší,ale to jsem se ptala jednou,že je to za horní kolem 150 000..Já jsem si myslela u té protézy,že by bylo max 50 000kc,ještě budu pátrat.Byla by to pro mne velká motivace dokázat ušetřit,ale 100 000kc.nikdy se svým malým příjmem nedám dohromady..a už to vypadá,že jestli mi vydrží můstek co mám letos,tak to bude zázrak.drží na špatných kořenech,vše půjde ven,jak to začne víc bolet.Tuhle patent.protézu chci volit hlavně z důvodu,že se dávím,těžko se mi polyká normálně,tak si neumím představit ,mít zakryté celé patro a pak také samozřejmě,z důvodu upevnění..jsem muzikantka,takže zpívám a to by pak moc nešlo.dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]