Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chronický zánět prostaty

Od: rich® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.Již delší dobu s delšími či kratšími přestávkami,kdy mi bylo dá se říci dobře.Se léčím na dle lékaře chronický zánět prostaty.Když na sobě zpozoruji první příznaky,a jdu k lékaři.Nasadí vždy antibiotika,ale kolikrát i po dvo a loni i třech baleních jsou testy stále špatné.Nebo testy výjdou dobře a za půl roku je to zpátky zase.Užívám i další léky jako Aescin,Prostamol,léky na bolest.Ale nejvíce se mi osvědčily Indometacinové čípky.Po jejichž užívání se mi tak nějak vždy uleví a bolesti zmizí a vrátí se naopak citlivost.Má někdo nějaké další rady,co by se dalo dělat a jak se chránit a vyléčit úplně.Moc děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Jestli Vám záleží na zdraví, neriskujte rady od laiků, ale nechte si svou zdravotní pojišťovnou doporučit dalšího odborného lékaře ke konzultaci (tu hradí pojišťovna) a poraďte se s ním. Nezapomeňte s sebou vzít výpis ze zdravotní dokumentace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]