Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které zvíře je nejlepší?

Od: daniellaa odpovědí: 16 změna:

Dělali jsme rodinnou soutěž a chceme znát názor ostatních která postavička je nejlepší. Můžete prosím napsat který obrázek se vám líbí nejvíce v pořadí?

Příklad:

1 místo: obr 1

2 místo :obr: 2

3 místo: obr 3

Budeme pak hodnotit výsledky a kdo prohraje tak má blbý úkol, víc o tom napíšu až uděláme výsledky.

Které zvíře je nejlepší?
Které zvíře je nejlepší? #2
Které zvíře je nejlepší? #3

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Velmi doporučuji, aby nikdo neprohrál a nemusel plnit blbý úkol. Jistě to byla příjemá zábava a neměla by pro nikoho končit potupnou prohrou.

U č. 1 obdivuji tvůrčí přístup (klobouček a kabelka), u č. 2. obdivuji stabilitu. Osobně by mi dlouho trvalo, než bych zvířátko s dlouhým krkem vyvážila tak, aby opravdu stálo na všech čtyřech nohách :). Č. 3 se mi zdá nejsnadnější, ale zároveň nejlegračnější. Fakt zapomeňte na pořadí!

kami*
hodnocení

1x
1, pak 3 a 2.
Jednička je nejvíc promyšlená a úžasně moderně oblečená, až na ni trojka jen zírá.

hodnocení

1x

Líbí se mi v pořadí 1. , 3. a 2. Ne, že by druhý nebyl vtipný, jen je nejméně pracný.

mnd®
hodnocení

1x

První místo číslo 1 / druhé místo číslo 3 / třetí místo číslo 2.Ale nejlepší zvíře je prasátko na rožni *smich*

Které zvíře je nejlepší? #4

au1
hodnocení

0x
vsechny jsou krasny protoze je videt ze si s nima dal nekdo praci.
...ale teda nejsympatictejsi je mi dvojka :)

lipanek
hodnocení

0x

Nejvtipnější je 3. A taková netradiční.

Nejzajímavější je 1.

2. nedala moc práce. I když v jednoduchosti je síla.

------------------------------

První místo bych rozdělila na postavu č. 1 a 3.

Bohužel na posledním je ta žirafka. Pokud ale tuto postavičku dělalo děcko, tak to nelze poměřovat s těmi ostatními. Dospělí budou mít vždycky náskok.

----------------------------

Podle Vašeho zadání :

3.

1.

2.

doplněno 21.09.19 22:53:

Tipnu - 1 dělala máma, 2 děcko, 3 táta?

hodnocení

0x

figurka 3 je nejhezčí, pak 2 a nakonec 1.

hodnocení

0x

Dobrý den. Mě se nejvíc líbí trojka.

hodnocení

0x

Nejvíce se mi líbí jednička.

doplněno 22.09.19 08:18:

Jednička na mě působí nejvěrohodněji. Představuji si pod ní dámu, Miss, nebo nějakou ženu lehčích mravů. :-D Moje fantazie pracuje nejvíc u jedničky.

doplněno 22.09.19 08:20:

Ještě jí tam mohli doplnit oči, nos a ústa a bylo to komplet ono.

lidus*
hodnocení

0x

3, 1, 2 ale všechny jsou hezké.

hodnocení

0x
2
3
1
Ale beru to nejspíš z jineho pohledu. Jak zde jiz bylo napsáno,koukám na to tak- co delala máma, co tata a co dítě. Pokud by 2 delal človíček,co to naschvál odflinknul,tak samozřejmě se mel vic snazit:) pamatuji si ze sveho dětství, ze maminka do takovychto soutěží dávala vsechen svuj um a tatínek to mival nejvtipnejsi.a já- no samozřejmě jako dítě to nebyvalo nic moc- ale moje snaha byla viditelná a nedala se popřít:)

hodnocení

0x

Prvé miesto 1

Druhé miesto 3

Tretie miesto 2

22.09.19 16:53
hodnocení

0x

3. 1. 2

hodnocení

0x

Jednička mi připomíná Missku Švantnerovou. Teď doufám, že to nečte. Takový postoj ona dělá. :-D

liska5
22.09.19 20:09
hodnocení

0x

3, 1, 2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]