Nejste přihlášen/a.
Dělali jsme rodinnou soutěž a chceme znát názor ostatních která postavička je nejlepší. Můžete prosím napsat který obrázek se vám líbí nejvíce v pořadí?
Příklad:
1 místo: obr 1
2 místo :obr: 2
3 místo: obr 3
Budeme pak hodnotit výsledky a kdo prohraje tak má blbý úkol, víc o tom napíšu až uděláme výsledky.
Velmi doporučuji, aby nikdo neprohrál a nemusel plnit blbý úkol. Jistě to byla příjemá zábava a neměla by pro nikoho končit potupnou prohrou.
U č. 1 obdivuji tvůrčí přístup (klobouček a kabelka), u č. 2. obdivuji stabilitu. Osobně by mi dlouho trvalo, než bych zvířátko s dlouhým krkem vyvážila tak, aby opravdu stálo na všech čtyřech nohách . Č. 3 se mi zdá nejsnadnější, ale zároveň nejlegračnější. Fakt zapomeňte na pořadí!
První místo číslo 1 / druhé místo číslo 3 / třetí místo číslo 2.Ale nejlepší zvíře je prasátko na rožni
Nejvtipnější je 3. A taková netradiční.
Nejzajímavější je 1.
2. nedala moc práce. I když v jednoduchosti je síla.
------------------------------
První místo bych rozdělila na postavu č. 1 a 3.
Bohužel na posledním je ta žirafka. Pokud ale tuto postavičku dělalo děcko, tak to nelze poměřovat s těmi ostatními. Dospělí budou mít vždycky náskok.
----------------------------
Podle Vašeho zadání :
3.
1.
2.
Tipnu - 1 dělala máma, 2 děcko, 3 táta?
Nejvíce se mi líbí jednička.
Jednička na mě působí nejvěrohodněji. Představuji si pod ní dámu, Miss, nebo nějakou ženu lehčích mravů. Moje fantazie pracuje nejvíc u jedničky.
Ještě jí tam mohli doplnit oči, nos a ústa a bylo to komplet ono.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.