Nejste přihlášen/a.
Ahoj poradil by někdo z oblasti práva nebo tak? V práci jsem dostal benefity - body (peníze) za který jsem si rezervoval vouchery přes slevový portál jednou na masáže a welness a podruhý na nějakou sportovní atrakci. Bohužel jsem na to nějak zapoměl a už je to pár měsíců co vypršel termín. Chápu je to moje blbost , vina, ale nadruhou stranu : jednou jsem si to zaplatil a levný to nebylo a ještě nevyužil ...lze se nějak domáhat práva na ty služby?
Díky za odpovědi.
Měl jste právo je čerpat v dohodnutém termínu. Tím, že jste nečerpal, jste se práva vzdal.
Můžete zkusit kontaktovat poskytovatele, jestli by byl ochoten Vám poskytnout objednané služby v jiném termínu, ale nic ho k tomu nenutí. Může být ochoten to udělat, může Vám poskytnout slevu na své služby v jiném termínu, může Vás poslat do háje zeleného... Je to čistě na jeho rozhodnutí a na dobrotě srdce.
Vy můžete udělat jen dvě věci...mávnout nad tím rukou a nechat to být. Kontaktovat poskytovatele, jak jsem psal výš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.