Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevyužitý voucher za benefity

Od: tom1 odpovědí: 2 změna:

Ahoj poradil by někdo z oblasti práva nebo tak? V práci jsem dostal benefity - body (peníze) za který jsem si rezervoval vouchery přes slevový portál jednou na masáže a welness a podruhý na nějakou sportovní atrakci. Bohužel jsem na to nějak zapoměl a už je to pár měsíců co vypršel termín. Chápu je to moje blbost , vina, ale nadruhou stranu : jednou jsem si to zaplatil a levný to nebylo a ještě nevyužil ...lze se nějak domáhat práva na ty služby?

Díky za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Měl jste právo je čerpat v dohodnutém termínu. Tím, že jste nečerpal, jste se práva vzdal.

Můžete zkusit kontaktovat poskytovatele, jestli by byl ochoten Vám poskytnout objednané služby v jiném termínu, ale nic ho k tomu nenutí. Může být ochoten to udělat, může Vám poskytnout slevu na své služby v jiném termínu, může Vás poslat do háje zeleného... Je to čistě na jeho rozhodnutí a na dobrotě srdce.

Vy můžete udělat jen dvě věci...mávnout nad tím rukou a nechat to být. Kontaktovat poskytovatele, jak jsem psal výš.

hodnocení

0x

Máte smůlu. Když necháte propadnout lístky do divadla, taky nemůžete jít někdy jindy. Když Vám uletí letadlo, těžko Vás nechají letět o týden později. Můžete se pokusit dohodnout s poskytovatelem služby, ale moc šancí nemáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]