Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spánek - potřebuju nadbytek

Od: spavec odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

nevíte, čím může být zapříčeněno to, že potřebuju třeba 12 hodin spánku? Normálně v týdnu spím 7 hodin a ve škole usínám UŽ když je 6. hodina.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

12 hodin spánku není normální, nejste mimino. Tohle by měl vědět alespoň ošetřující lékař.

Usínání ve škole může mít i jinou příčinu, než zdravotní problém. Co třeba takový nedostatek kyslíku? Větráte třídu?

spavec
hodnocení

Ano, třída má otevřená okna skoro celé vyučování.

hodnocení

0x

Každý člověk má jiný bioritmus.
Ty jsi ale ještě stále dítě (pubescent ). Domnívám se tedy, že sedm hodin spánku během týdne je velmi málo.
Potřebuješ alespoň osm hodin. Právě těch pět hodin Ti chybí a ty dospáváš o víkendech.

kami*
hodnocení

0x
7 hodin spánku každému nemusí stačit. To ještě neznamená, že je nutné každý den spát 12 hodin, ale třeba 8
12 hodin je spíše pak nastřádaný dluh, který si tělo vynutí 1x za týden, když to nejde jinak. Ve škole občas člověk usíná z důvodu, že ho předmět moc nebaví. Nemocný být nemusí.

elane
hodnocení

0x

Zkuste míň jíst. Taky můžete zkusit vynechat maso. A dejte vědět, jestli se to zlepší.

Mimochodem, já kdybych poslouchala rady našich výživových poradců a ráno snídala, tak jsem za chvíli neskutečně ospalá. Zajímalo by mě, jestli to ti poradci někdy sami zkusili, když to ostatním radí. Takže ráno jenom piju, ale nesnídám. Místní rádcové mě asi roznesou na kopytech, ale mě to funguje.

*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]