Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osloveni kolegyne

Od: otazka88 odpovědí: 9 změna:
Ahoj, v praci se mi zalibila jedna zena, neni to zadna miss ale je proste muj tip ktery se nevida casto. Kdyz jsem ji neco podaval tak sem se ji tajne dotykal protoze jsem do ni byl hotovej, ale nevim kdy ji poradne oslovim, chtel sem to prvni den ale to by vypadalo moc zoufale i presto ze na sebe koukame, zajem tam vidim 50 na 50 pomahala mi, usmala se obcas se diva dlouho casto se letme koukne a pak zase vubec, evidentne neni moc slusne koukat na zenu jak vejr a hned prvni den s ni flirtovat toho se drzim. A proc se tak blbe ptam? Mam zkusenosti s holkami,ale jeste ne se zenami. Myslite ze ji muzu normalne po nejake dobe sebevedome rict ze se mi libi a cekat na usmev ci odpoved ze uz nekoho ma? Asi s ni budu postupne vi komunikovat a treba i zjistim jestli nekoho ma, akurat se bojim aby nebylo moc pozde.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

5x

Hodně lidí by napsalo ,,co je v domě, není pro mne,,.

Takže důkladně zvažte, když na rovinku řeknete, že se Vám líbí, jestli dokážete potom spolu dobře spolupracovat a jestli nebude na jedné i na druhé straně cítit nějaké napětí.

A pokud je paní zadaná, bude se Vám asi vyhýbat a Vy budete trpět a nakonec raději z firmy odejdete.

Sledujte cvrkot, o každém se občas něco povídá. Později se můžete opatrně na paní někoho optat /spíš chlapa/, žena by to mohla po firmě roznést.

Hlavně nebuďte zoufalec, to odradí. Spíše sebevědomí, a dbát na sebe.

hodnocení

1x

No a já si zase myslím, že seznámení se v práci není na závadu. Kde už by se lidé měli seznamovat? "Co je v domě není pro mne" je sice správné, ale pouze v tom případě, že by byl dotyčný majitel té firmy a začal by si se svou sekretářkou, například. Prostě kdyby byl zaměstnavatelem dotyčné osoby, nebo byl vedoucím a začal by si se svou podřízenou. V tom případě by mohlo dojít k problémům, ale ani to není pravidlem. Dříve jsme se přece běžně seznamovali v zaměstnání a vznikaly rodiny mezi zaměstnanci jednoho podniku a nikdy nebyl problém a bylo naprosto běžné, že v jednom podniku pracovali oba dva. Takže v pokud je dotyčná žena volná a eventuelně by se o Vás zajímala, tak klidně učiňte první krok. Ona je žena, normálně to neudělá, bude čekat na nějakou iniciativu od Vás. Nic strašného se nemůže stát. Maximálně Vám dá najevo, že zájem nemá. Takže rozhodně zkuste tu komunikaci. Žena vždycky pozná "která bije" a projeví se. ;)

lucie*
hodnocení

1x

Vztahy na pracovišti se nedoporučují, ale v práci trávíme nejvíce času a pro spoustu lidí, je tohle jediné místo kde se seznamují se spoustou lidí. Byla by škoda narazit na někoho sympatického a neoslovit jej jen proto, že je to v práci. Klidně jí oslovte.

Vztahy v práci fungují, jen se (kdyby na to došlo) chovejte dospěle. Nedávejte celému pracovišti najevo, že máte spolu vztah, žádné intimnosti, žádné vyprávění detailů a plánů ve vašem vztahu. Jste v práci takže se chovejte profesionálně a nenechte se vyslýchat zvědavými kolegy. Nikomu nic není do vašeho soukromí a stejně tak nedávejte na odiv váš případný vztah (nikdo není povinem v práci sledovat vaše vztahy-vztah) a pak to bude fungovat.

iz*
hodnocení

0x

Já jsem proti navazování vztahů na pracovištích. Tam se má pracovat a vztahy mají být korektní, kolegiální, profesionální.

Poradím najít si jinou ženu nebo dívku někde jinde.

doplněno 20.09.19 19:06:

Pokud byste usoudil, že ta žena za riziko ztráty zaměstnání stojí, pak určitě "nezkoušejte nejdříve nenápadně zjistit, jaké mínění mají o ní ostatní na pracovišti, zda je vdaná, či zadaná".

Protože jakmile zjistí (a buďte si jist, že se to dozví!), že "jste si o ní nenápadně něco zjišťoval" u kolegů, skončí to, co ani nemělo šanci začít.

hodnocení

0x

Mít vztah na pracovišti není nejlepší řešení, ale lásce se poručit nedá. Zkus nejdříve nenápadně zjistit, jaké mínění mají o ní ostatní na pracovišti, zda je vdaná, či zadaná. Nespěchej, všechno má svůj čas.

*placni**srdce*

houbes*
hodnocení

0x
Tohle je vaše pouze soukromá věc jak se rozhodnote. Když Vám poradím jdi do toho co a kdo bude mít ztoho užitek? Za půl roku mi můžete vynadat, že jsem Vám skazil život svojí radou. Neznám vaše poměry a zázemí atd. V těchto citových vztazích si pomozte sám !

liska5
hodnocení

0x

Říct jí hned, že se Vám líbí, to bych neradila. Pokud je zadaná, nebo si není jistá vztahem k Vám, tak by mohla couvnout a začít se chovat odtažitě. Daleko lepší je říct, že jí to dneska sluší. Z toho usoudí, že ji registrujete a určitě ji to potěší. Jednou se dáte do řeči kvůli pracovním záležitostem a rozmluvíte se třeba v rámci kolektivu, a tak časem zjistíte, jak se věci mají. Většinou se ženy rády kouknou na někoho zajímavého, i když jsou vdané. Ostatně chlapi taky.

hodnocení

0x

Úplně jednoduše. "Nešla byste se mnou na kafe?"

Jenomže u vás je problém, že jste do ní hotovej (o kolik jsi mladší?), nemáte dostatek zdravého sebevědomí a na tom kafi by to asi dopadlo bídně.

Předsudek, že se v práci nenavazují vztahy mezi kolegy je asi moderní trend antiharrasment, gender a metoo fanoušků :) Navíc, pokud pozvaná na první odmítne, má možnost si to promyslet...

kami*
hodnocení

0x
Já, být Vámi, tak bych jednoho dne zapřemýšlela před ní nahlas, třeba: To je dneska krásně, hned by se člověk šel někam projít nojo, ale jít sám... A to mám v práci takovou krásnou kolegyni..
Ale touha je vidět dobře, asi už si Váš všimla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]