Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dodavatel mi poslal smlouvu bez jejich podpis

Od: tonisk odpovědí: 3 změna:

Stavím dům a dodavatel mi včera poslal smlouvu s tím, ať podepíšu a pošlu zálohu. Jenže ve smlouvě není jejich podpis, je tám prázdno...neměli by mi poslat rovnou smlouvu podepsanou z jejich strany? Přece nemůžu poslat peníze aniž vím, že to druhá strana podepsala...nebo jsem paranoidní?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

5x

Podle mne jde o návrh smlouvy, k němuž se ještě můžete vyjádřit, připojit připomínky apod. Pokud s návrhem smlouvy souhlasíte, můžete ji podepsat a poslat zpátky.

Zálohu bych poslala až po obdržení podepsané smlouvy.

per
hodnocení

1x

Vrátila bych jim tu smlouvu, že není kompletní. Možná tam chybí i více věcí, které byste neměl přehlédnout. Nejlépe je jednat osobně.

hodnocení

0x
Peníze bych určitě neposílal :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]