Nejste přihlášen/a.
Začalo to všechno před 3rokama,zamiloval jsem se do kolegine máme oba 29let.Celé 3roky sem zkoušel i když měla 5letý vztach.Byla držák a nedávala nám šance a já byl smutný a na firemním večírku se to prolomilo a políbila mě a tvrdila že přítele opustí.Po case jsme se spolu prozili krásný sex který trval 8mesíců a dneska mi řekla že jí mám nechat čas,celou dobu říkla že mě miluje a já myslel že časem opustí přítele k vůli mě ale ted mi řekla že má vztach a nemůže dál pokračovat semnou.Jsem idiot nevím co dál nikdy nemluvím o nás s nikým a ani nebudu je mi líto že dokáže spát semnou říkat miluji tě a přitom zůstat sním tolik kvetin lásky to jí nikdo nedá já ji miluju a přitom vim že kdyby se dala semnou na vztah nevěřil bych jí že mě nepodvede.Taky mám pár náhod které mi říkají že má dlšího milence.Co si o tom myslíte?prosím o názor nevím co dál .
Radku, já Vás nepotěším.
Co si má Vaše kolegyně myslet o člověku, který není schopen respektovat, že má vztah s někým jiným a který tomu jinému "leze do zelí"?
Myslíte si, že je na takového člověka spolehnutí, že stojí za to s ním plánovat nebo udržovat vztah, případně v budoucnu rodinu? Já bych Vám nevěřila.
Ani Vy nevěříte jí, tak na co čekáte? Myslím, že víte, co byste měl udělat...
Můj názor je, že jsem se v textu ztratila a ani ho celý nedočetla. Jako.. Cože? Jestli je taková komunikace i v reálném životě, nedivím se, že není zájem o vztah.
OK, jestli není čeština mateřský jazyk, tak se omlouvám.
Já ti položím jinou otázku.
Stojí za to, projevovat tvé city ženě, která o ně evidentně nestojí a hraje si s tebou?
Až si na toto odpovíš, tak budeš vědět, jak se máš zachovat.
Buďto ji necháš být a jednoho dne poznáš tu pravou a nebo do toho půjdeš a ona tě bude ničit svým chováním, při kterém ty získáš k ženám odpor a představu, že jsou všechny š*etky.
Je to pořád stejné, jak chlap, tak i ženská dokážou být haj*l/mrcha. Jde jen o to to utnout. Žen je na zeměkouli více než mužů, asi bych se nebála, že si nenajdeš jinou.
A tohle neber jako křivdu ale jako poučení pro příště. Takové nastavení ti pomůže překonat smutek a taky tě posune dál.
Hodně štěstí.
Karla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.