Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hemeroidy, mast Faktu

Od: fffff odpovědí: 12 změna:
Zdravím, chtěl bych se zeptat kdo ma zkušenosti s hemeroidy konkrétně vnější.
Vyřeší problém mast Faktu?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

3x

Faktu fakt nevyřeší.

Mastička na nic. Hodně pít, hodně polévek, luštěniny, Psyllium pít, anebo do jogurtu, sprchování, cvičení, Detralex, koupel v dubové kůře /stahovací účinky/, nenosit nic těžkého, nesedět dlouho, snížit nadváhu, při vyhřeznutí bouliček opravdu navštívit proktologa a nechat si to odstranit. Jde to i bezbolestně přístrojem Hemoron. Najděte si ordinaci, kde používají k odstranění tento přístroj. hemoron.cz/.... Jděte na odstranění včas, v tomto případě platí, čím dříve, tím lépe.

Zde základní informace k tématu. hemeroidy-lecba.com/...

Před odstraněním absolvujete prohlídku střívek kolonoskopii, je to opravdu dobré, kvůli rakovině tlustého střeva a podobných nemocí. Budete mít klid do dalších roků života, uleví se, spadne z Vás stres.

hodnocení

2x
Zajděte k doktorovi. Nemá cenu léčbu oddalovat. Ta mast to neřeší. Dává se ještě lék na zpevnění cév.

houbes*
hodnocení

2x
Nedostal jsem odpověď jak na to přišel ale mám kolem známé a jeden na krvácení už dostal i nádor v konečníku. Prostě se nebojte a jděte tam kdo Vám odborně pomůže a to je lékař!

hodnocení

2x
Mast neodstraní problém, jen omezí příznaky. Problém je strava s nadbytkem anorganickeho vápníku, málo vlákniny a očista. Zvýšit dávky organického hořčíku a vlákniny, takže ovoce zelenina, vločky, ono lněné semeno atd. Omezit polotovary a prdel nedřít papírem, ale vysprchovat.

hodnocení

1x

Vyřeší se jen event. bolest, ale bohužel ty vnější nechtějí operovat, je třeba dodržovat životosprávu, řidší stolici, hygienu, mastičku po, aby nedocházlo k zarudnutí a zánětu.

kami*
Ano. Na lačno jsem si zacvičila pro zvýšení pružností a prokrvení střev, napila se nějaké vody a pak ráno jsem snědla jablko a další ovoce, třeba broskev. Pomáhala mi přes den mrkev. Vařila jsem si asi 14 dní hustou vločkovou polévku. Jinak jsem jedla normálně. Řešila jsem to už ze začátku a problém dnes nemám. Ale hlídám si to

houbes*
hodnocení

0x
Jen by mě zajímalo jak tazatel zjistil, že má Hemeroidy? Když předpokládám, že u lékaře nebyl.

hodnocení

0x
Dá se říct že pokud mažeš aspon jednou deně až to zmizne - má zkušenost je 14 dní a pak se hlidáš po velké straně provedeš hygienu sprchováním a občas jednou tejdně preventivně namažeš tak ano
Ma zkušenost s touto mastí je velmi dobrá u doktora sem stim zatim nebyl
Leč pokud bys to měl náký velký pak bych konzultaci s doktorem doporučil

ffffff
hodnocení

Ano u doktora jsem byl a dal mi právě tu mast. Jen mě zajímalo, jestli to pomáhá? Popřípadě za jak dlouho by se to mělo vyléčit?
kr

Mám zkušenost 14 dní , možná den dva navíc. V lékárně mi k tomu doporučili i mast Procto-glyvenol , ta že dobře zabere na aktuální bolest , pokud teda pociťuje člověk bolest . A zabrala .

Faktu mi neustále vnucoval můj bývalý obvodák. Zkusila jsem 1x. Za lepší (mnohem) považuju Procto-glyvenol.

Co mi obvoďák neřekl, to jsou tbl Detralex, zabírají velice dobře, při akutním problému do 1/2 hodiny. Jsou celkem drahé, lze je nahradit potravinovým doplňkem Mobivenalem (obsahuje totéž, ale není prodáván jako lék).

bulik*
hodnocení

0x

Mně kdysi pomohly dvě polévkové lžíce drceného lněného semínka do jídla. Při snídani třeba jednu do jogurtu a druhou do večeře. Je to chuťově neutrální a obsahuje hafo vlákniny. Manželka to už konzumuje několik roků a líp se jí kaká. Dřív měla tvrdé kozí bobky !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]