Nejste přihlášen/a.
Faktu fakt nevyřeší.
Mastička na nic. Hodně pít, hodně polévek, luštěniny, Psyllium pít, anebo do jogurtu, sprchování, cvičení, Detralex, koupel v dubové kůře /stahovací účinky/, nenosit nic těžkého, nesedět dlouho, snížit nadváhu, při vyhřeznutí bouliček opravdu navštívit proktologa a nechat si to odstranit. Jde to i bezbolestně přístrojem Hemoron. Najděte si ordinaci, kde používají k odstranění tento přístroj. hemoron.cz/.... Jděte na odstranění včas, v tomto případě platí, čím dříve, tím lépe.
Zde základní informace k tématu. hemeroidy-lecba.com/...
Před odstraněním absolvujete prohlídku střívek kolonoskopii, je to opravdu dobré, kvůli rakovině tlustého střeva a podobných nemocí. Budete mít klid do dalších roků života, uleví se, spadne z Vás stres.
Vyřeší se jen event. bolest, ale bohužel ty vnější nechtějí operovat, je třeba dodržovat životosprávu, řidší stolici, hygienu, mastičku po, aby nedocházlo k zarudnutí a zánětu.
Mám zkušenost 14 dní , možná den dva navíc. V lékárně mi k tomu doporučili i mast Procto-glyvenol , ta že dobře zabere na aktuální bolest , pokud teda pociťuje člověk bolest . A zabrala .
Faktu mi neustále vnucoval můj bývalý obvodák. Zkusila jsem 1x. Za lepší (mnohem) považuju Procto-glyvenol.
Co mi obvoďák neřekl, to jsou tbl Detralex, zabírají velice dobře, při akutním problému do 1/2 hodiny. Jsou celkem drahé, lze je nahradit potravinovým doplňkem Mobivenalem (obsahuje totéž, ale není prodáván jako lék).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.