Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pruhovaný Svetr do divadla?

Od: mikk odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chtěl bych se optat, kde byste v Pardubicích koupili pruhovaný svetr do divadla za rozumnou cenu?

Zn.spěchá.Díky za tip.

Mikk

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Když už půjdete do divadla v pruhovaném svetru, stačí se podívat po sekáčích. Jestli potřebujete pruhovaný svetr na hraní divadla, stačí totéž.

lidus*
hodnocení

3x

Záleží jaké divadlo, např. v Brně do HA nebo k Bolkovi v pohodě rifle a pruhovaný svetr, v Janáčkově by vás správně vůbec neměli pustit, ovšem každý platící je dobrý ale působíte komicky.

hodnocení

1x

Pruhovaný svetr do divadla? To vůbec ne! To se opravdu nehodí!

iz*
hodnocení

0x

Pruhovaný svetr bych si do divadla nevzala, nehodí se tam. Do divadla byste měl jít ve společenském.

hodnocení

0x

Za divadlem je půjčovna, takže vypůjčit, nikoliv kupovat.

Co je rozumná cena a proč svetr do divadla?

Milane, dobrá otázka! Moje babička musela mít ve skříni jedny "parádní", černé šaty s bílým krajkovým límečkem a také prádlo, pro případ, že by se šlo do divadlo. Chuděrka, nikdy v životě se do divadla nedostala. V těch šatech jsme ji pochovali. :-D A když si na tom místě představím pruhovaný svetr. . . *smich2*

babko, několikrát do roka jdu do divadla v Pardubicích a okolí, ale jít jinak, nežli ve tmavém obleku, to nikdy.

Kdysi jsem zažil v divadle člověka ve svetru s "norským vzorem" (černý svetr s bílými jeleny) a na hlavě čepici s bambulí. Vypadal tam jako by utekl z blázince. Ale nechápu, že jej tam pustili.

Ferax, díky za inspiraci. Vzpomněl jsem si, že jsem to taky viděl, ale v televizi. V 70letech byl pořad, něco jako dnešní etiketa, kde uvaděl starší pán a malý Jirka. Tam byla i ukázka, jak to vypadá, když si vezme svetr s jelenem do divadla.

Milane, já to tušila, že nejste úplný divoch! ;)

kg
hodnocení

0x

Tak jestli to potřebujete jako kostým pro nějakou roli v divadle, tak stačí obejít sekáče. Takový svetr seženete i do 100 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]