Nejste přihlášen/a.
Prosím, kdo jste našel funkční formulář k vyplnění daňového příznání fyzických osob pro rok 2009 - prosím napište mi odkaz. Děkuji.
Kamarád google a Vy víte vše. Dávám bodík, protože tento formulář se výborně vyplňuje a je jeden z mála, který šel v pohodě otevřít aniž jsem musela nějaký prográmek k tomu doinstalovávat.
Daňové formuláře jsou na více serverech. Já osobně jsem použil formulář (v excelu) na iDnes Pokud ovšem sháníte jen papírový formulář a nejde vám o nějaké automatické vyplňování, ten dostanete na každém finančním úřadě zdarma. Nebo to můžete kombinovat: k vyplnění užít interaktivní formulář a výsledky přepsat ručně do toho papírového. (Ale není to nutné, daňový úřad akceptuje ty vytištěné z počítače a mohou být vytištěny i černobíle.)
Děkuji i Vám za snahu pomoci. Už mám vyplněné, jen odevzdat. Uf - a na rok zase pokoj a klid. Tak všem, kteří musí tyto a jiné formuláře vypisovat, přeji pevné nervy a nenechávejte to na poslední chvíli - dřív si člověk oddychne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.