Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach o novou praci

Od: lieka odpovědí: 7 změna:
Zdravim. Hledam si novou praci, protoze v te soucasne me to uz nebavi.
Byl jsem na pohovoru u jedne zname nejmenovane firmy pro stavby. Nabidly mi slusne penize a vsechno vypada krasne. Jenze na druhy den od znamych jsem se dozvedel ze vyhazuji ve zkusebce a ze nabiraji stale nove lidi.
Mam ted docela obavy na to kyvnout. Jenze proc by to nekdo bezduvodne stale dokola delal a pridelaval si praci. A navic jistota neni nikde a muze cloveka zamestnavatel vyhodit kdykoliv kdekoliv.
Co myslite? Mam dat na drby nebo ne.
Pri pohovoru jsem to zminil a pani reditelka mi vse odsouhlasila ze ano ze vyhazovali drive, ale melo to padny duvod.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

3x

já také pracuji u jedné známé nejmenované firmy pro stavby a můžu vám potvrdit, že pro něčí vyhazov ve zkušební době skutečně musí být pádný důvod. Jestli se hlásíte na místo na které máte kvalifikaci a praxi a nemáte problémy s docházkou, alkoholem či se zákony, pak si myslím že můžete být bez obav.

maxipes

Nevím sice kde pracujete, ale vyhazovat ve zkuš. době je u většině firem běžná praxe. 3 měsíce makáš jak barevnej za malý plat a když ho mají zvýšit, tak tě vyhodí. Najmou další otroky za směšnou mzdu. To se jim vyplatí.

renda2

Maxipes, to se neděje jenom teď, ale i dříve. Slyšela jsem to od x lidí, že v některých firmách to tak dělají.

renda2
hodnocení

0x

Já bych na to, co říkali ostatní i dala. Jednou jsem na drby nedala a říkala si, že když budu dělat tak, jak mám, se mi to nestane. A stalo. Prostě v té firmě ve zkušebce vyhazovali. A proč bych měla zrovna být ta výjimka, že? Jsem snad něco speciálního? Ředitelka to samozřejmě nepřizná.

hodnocení

0x
Kdo na cizí hlavu dá, do svý ať si nas..e.

re4zon
hodnocení

0x
A kdyz vas vyhodi ve zkusebce, bude to takova tragedie?

jardaa*
hodnocení

0x

Co myslite? Mam dat na drby nebo ne. A máte vlastní mozek, nebo jiných? Dejte a pak se užírat, že jsem to nezkusil.
Hoďte si korunou, bude to zdůvodněné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]