Dobrý den, jsem po operaci, marodím doma a pekelně se nudím Nehodili byste nějaké tipy na filmy/seriály co vás baví? Jsem mladší ročník, nechci koukat na Majora Zemana nebo Zítra to roztočíme... nemám ráda horory, sci-fi, války... Spíš něco odlehčeného, u čeho nevadí, že si sem tam klimbnu Už mám za sebou celého Harry Pottera, Piráty z Karibiku, Indiana Jonese, střídám BBT, Simpsonovi, Přátele... Ale už bych potřebovala něco, co neznám nazpaměť. Za jakýkoliv typ děkuji
Sofie první. Má hezké příběhy Maxipes Fík Mach a Šebestová. Kreslené Šmoulové Anatomie lži. Seriál. Vymyšlené příběhy, ale skutečné rady, jak číst emoce z tváře lidí Neviditelný. ROK 2000. Americký seriál s citáty. Hůř se na netu hledá. Hezké recenze. Agent řeší případy i přesto, že ho nikdo nevidí. Člověk se zasní, jaké by to asi bylo, kdyby byl člověk neviditelný. Sherlock Holmes, jak prosté. Mentalista Kobra 11 Filmy se Sandrou Bullock, Edie Murphy.. Elisa z Rivombrosy. Romantické dlouhé epizody
Brooklyn 99 Parks and Recreation Chuck Scrubs Office (US) Všechno to jsou seriály, které mě opravdu bavily (víceméně vše komedie, Chuck více akční než jen komedie).
Já se nedávno vrátila k seriálu Dobrá čtvrť. příjemné a s mou oblíbenou Martou Issovou...a jak už zaznělo (zahraniční) Průměrňákovi ti jsou nejlepší,ze života.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.