Nejste přihlášen/a.
Ahoj prosím ty co mají zkušenost s internetovým vyhledáváním zájezdů,chtěli by jsme do chorvatska na Istrii a tak blízko busem,jsme dva dospělí a dvě děti jedno 2 roky a druhé 7 let díky za pomoc jo a chtěla bych v červnu
Mezi 9 nejkrásnějších oblastí chorvatska patří Rabac a Poreč, které leží na Istrii. Rabac leží na jihovýchodě Istrie, pláže jsou oblázkové a štěrkové,najdete i památky a možnost výletů.Poreč leží na západě Istrie s kamenitými plážemi a mnoha památkami. Ale co bych doporučovala nejvíce je Baška na ostrově Krk.Je to také na severu a navštěvuje ho mnoho rodin s dětmi.Je zde pozvolný sestup do moře a pláže oblázkové. Jen bych upozornila, že v černu nemusí být na severu chorvatska teplé počasí. Minulý rok byli známí také na severu a to v červenci a v půli dovolené se sebrali a jeli asi o 300km níže, protože počasí nebylo ke koupání. Vůbec bych se nebále jet více na jih- nemusí to vždy vyjít cenově dražší.My cestujeme autem,ale když si do vyhledávače zadám letovisko vyjede mi sposta zájezdů,ale také se dívám na nabídky cestovních kanceláří v mém okolí.
my hledáme dovolené jedině na internetu a nabídek je tolik, že těžko lze říct co je dobré a co ne. Před rokem jsme byli v Chorvatsku krapet dál, u Omiše, byl to veliký apartmán s dvěma ložnicemi, každá ložnice měla vlastní koupelnu, krásně vybavená velká kuchyň spojená s obývákem, dva gauče, televize, satelit a hlavně veliká terasa (17m2) s výhledem na moře a sprchou, dvě lehátka, posezení i se slunečníkem, pláže prázdné...Ale jak jsem řekla, není to Istrie. Tu máme projetou křížem krážem a také doporučuji Poreč, je tam moc hezky a řekla bych že o ubytování není nouze.
Díky moc za odpovědi ale čekala jsem něco konkrétnějšího právě proto že se v té ohromné nabídce nevyznám a tak ani nevím která cena je konečná atd.Na kolik podle vás vyjde takové chorvatsko?
Radila bych Vám v červnu níže. My byli na Istrii až dole v autokempu Medulin - je to už pár let, ale moc se nám tam líbilo. Kousek odtud je město Pula, kde jsou památky - i koloseum...Jinak je hezky v Opatii, Poreči, ono je něco hezkého všude...ale právě, že jsme byli na konci června, tak tam bylo dost studené moře. Vylezli jsme z vody a bylo to na deku...večer jsme se bez lehké mikyny neobešli...hodně jsme cestovali, tak nám to zas tak nevadilo, ale jestli se chcete hodně koupat, tak jeďte níže... Je to asi 8 let - ten medulin a nás to tehdy vyšlo asi na 12000 ve čtyřech lidech na týden...vařili jsme si sami.Pak ty vstupy a nějaká zmrzlina a pizzza...to už přesně nevím. Jinak dolů většinou jedem na blink a vždy nějaký apartmán najdem, většinou si můžeme i vybrat levnější...jak nám vybíhají nabízet...
Pořeč jsem navštívila asi před 10 lety. Na můj styl bylo tehdy toto letovisko přelidněno turisty. A čecháčky přímo zamořeno.
Osobně dávám přednost Istrii. Rabac doporučuji Okolí Labinu poskytuje pěkné scenérie několikrát po sobě jsem navštívila Ravni pohodové, klidné místo menší plážičky obchůdek v místě Tento pobyt byl díky známým v místě. Také se v blízkosti nalézá kem Marina název si nevybavím poskytuje azyl norníkům - potapěčům. Omiš mohu také doporučit, akorát pláž již není co bývala. Možná Duce Omiš je klidnější moře teplé a průzračné.
Pokud by Vás zaujala plavba s kapitánem tak ta rozhodně nemá chybu skýta i možnost koupání na volném moři, pobyt a nocleh, částečná strava na lodi, romantika.
Hvar, Dubrovnik - hradby jsou na celý den/ to jen upozornění/ za to poskytuje nepřeberné množství nepřehlédnutelných lodí. Šibenik, Korčula - pozdravujte Marca Pola .
Makarská
doplněno 07.03.10 20:08:Uvědomuji si také chladnější klima v červnu a v září na Istrii, takže raději níže. Na Makarské sezona ještě do konce září Ok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.