Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která je lepší v posteli?

Od: kepler* odpovědí: 10 změna:

Ne příliš tělěsně přitažlivá intligentní žena, která tě nenechá usnout až do rána, nebo sexbomba, co tě uspí a vyčerpá hned?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

12x

V reálu je to ale spíš naopak, ne? Ne příliš tělěsně přitažlivá intligentní žena tě uspí a vyčerpá hned. Sexbomba tě nenechá usnout až do rána. To ale platí pouze pokud je ti devatenáct či dvacet a jsi celý nadržený.

Pokud už ti není devatenáct či dvacet a dávno nejsi celý nadržený, pak sexbomba nesexbomba, všechno jedno. S tou i s onou tak maximálně pět minut a dost. No a pak poznáš hned, která z nich je lepší v posteli.

Lepší v posteli je ta, která ti přinese pivo a pustí televizi.

hodnocení

6x

Jsem žena, proto budu opakovat slova jednoho velmi zkušeného kolegy. Kdysi se rozpovídal: Čím větší krasavice, tím horší bývá vlastní sex. Mívá k tomu přístup, že je luxusní kus, tak se o to hochu postarej. S tímto přístupem se nenaučí být vnímavá, vynalézavá, iniciativní. V méně pěkných ženách prý bývá daleko více ženskosti a vzrušivosti.

Jethro - neopisovala jsem, jen mě zdržel telefonát. :)

Kolega ma pravdu. Opravdu je to tak , nejlepsi je proste normalni obycejna zenska , se kterou si rozumite jak v civilu tak v posteli.

hodnocení

5x
Za mě teda rozhodně B, a to už jen kvůli tomu, že mě nechá i vyspat *smich*

hodnocení

5x

To je jedno, hlavně abych jí miloval.

hodnocení

4x

Říká se, že "nepříliš tělesně přitažlivé" jsou v sexu lepší, protože mají pocit, že se právě proto musí víc snažit, a jsou ochotnější k různým, řekněme nestandardním, způsobům. Osobně to však nermůžu potvrdit ani vyvrátit, protože jsem nevyzkoušel dostatečně reprezentativní vzorek respondentek *frajer*

hodnocení

3x
Zkus nymfomanku. Ta tě vyčerpá a zároveň tě nenechá usnout. Nejhorší na tom je, že ráno chce zas a znovu a klidně až do večera. No a večer zase nanovo. Na konci víkendu ti řekne, že to ještě nezažila, ale že příště by to mohlo být ještě lepší.

priklad1*
hodnocení

2x

Asi bych dal přednost té, která lépe uklízí

hodnocení

1x

Říká se, že pod ošklivým ksichtem pěkná ... zahálí, navíc na sexbombu nebudete nikdy sám..

il*
hodnocení

0x

Na jednu jedinou noc je pro chlapa lepší ta druhá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]