Nejste přihlášen/a.
Ne příliš tělěsně přitažlivá intligentní žena, která tě nenechá usnout až do rána, nebo sexbomba, co tě uspí a vyčerpá hned?
V reálu je to ale spíš naopak, ne? Ne příliš tělěsně přitažlivá intligentní žena tě uspí a vyčerpá hned. Sexbomba tě nenechá usnout až do rána. To ale platí pouze pokud je ti devatenáct či dvacet a jsi celý nadržený.
Pokud už ti není devatenáct či dvacet a dávno nejsi celý nadržený, pak sexbomba nesexbomba, všechno jedno. S tou i s onou tak maximálně pět minut a dost. No a pak poznáš hned, která z nich je lepší v posteli.
Lepší v posteli je ta, která ti přinese pivo a pustí televizi.
Jsem žena, proto budu opakovat slova jednoho velmi zkušeného kolegy. Kdysi se rozpovídal: Čím větší krasavice, tím horší bývá vlastní sex. Mívá k tomu přístup, že je luxusní kus, tak se o to hochu postarej. S tímto přístupem se nenaučí být vnímavá, vynalézavá, iniciativní. V méně pěkných ženách prý bývá daleko více ženskosti a vzrušivosti.
Jethro - neopisovala jsem, jen mě zdržel telefonát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.