Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mamánek nebo kamarád?

Od: romanetta odpovědí: 13 změna:

Přeji hezký den,mam takový dotaz,zkusim to popsat trošku,at vite o co jde. Jsme s přítelem rok. Bydlime od sebe cca autem hodinu,je mu 33,me je 28,bydli s rodiči,ale bydleni planujeme dalsi rok. Chce co nejvice nasetrit,pac sme se dívaly co koliuk stoji. Tudiž nájem nechce ,aby neplatil cizí to chápu,ja bych klidne šla pac si nerozumim s nasima tak jako on s jeho rodici,to bude ten problem. S mamkou si rozumi jako kamos,furt si povídaji,maj o cem...tatka spíš moc nemluvi jak kdy. On je ukecaný ona také. Byli sme ted ve ctvrtek na pátek na dovolený snima,jako že sme jely jeho autem vsichni na stezku v oblacich. Já mela za to že se rozejdeme abudeme mit nejaký peostor pro seebe,dáme si rozchod tvrdil přítel. Ale rozchod byl leda tak do vlastnich pokoju až večer. Večeře s nimi,snídane s nimi,lanovka s nimi,furt za prdeli. Byla sem otrávená a s přítelem sem se nebavila ,nemela sme naladu na nic. On se me ptal,ale ja nic neřekla,až pak v nedelu co me vezl domu sem trošku mluvila,ale on tvrdil že si myslel že je to tim,a zacal s tím že má jen dobrý vztah snimi,že nevedel že tam nebude moc kam zmizet tak že rozchod nebyl ani možný. Nevadi mi jeho rodice,ale proste ja sem si pripadala jak vzduch tam. desim se jak to bude vbudoucnu,prijde mi,že pritel je na mamce zavislý až je mi z toho zle. Volá mu esi dobre dojel,pusu mu dává když me veze domu,nebo bude u me spát,z okna mává,jak kdyby už sme si nerekly ahoj. nevim asi na to nejsme zvyklá.Děkuju za názory,popřípade co delat...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Přítel má jiné vztahy s rodiči než vy, to si budete muset zvyknout. Jemu by zase třeba připadalo divné Vaše chování k Vašim rodičům.

hodnocení

2x

Pokud na něm hledáte chyby již nyní, nebudete spokojená ve vztahu s ním nikdy. Jakého partnera jste si vybrala, takového máte. To, že si rozumí s rodiči a mají se rádi, je dobře. Vy to z domova asi neznáte. Pokud Vám to tak nevyhovuje, najděte si takového partnera, který to bude mít s rodiči stejně, jako Vy. Pokud s ním chcete být sama, scházejte se někde v hotelu, na neutrální půdě. Vy už jste se mohla dávno osamostatnit a nečekat, až přítel pořídí bydlení atd. Buďte ráda, že jste v bytě jeho rodičů vítána a pokud Vám cokoliv vadí, komunikujte o tom s partnerem. Pak se dle toho zařiďte.

liska5
hodnocení

2x

Jestliže jedu na výlet s jeho rodinou v jednom autě, tak už budu počítat, že s nimi společně strávím víkend. Aspoň vidím, jak to u nich chodí, což je užitečné. A pokud mám přání, abychom spolu byli spolu nějaký čas sami, tak to řeknu do fóra, s odůvodněním, že se málo užijete, když bydlíte daleko od sebe. Pak bych byla zvědavá, jak se mladík zachová. Měl by Vám vyhovět! Zatím to bylo, jako by přibral svoji sestru. Neřekla jste nic, tak to neřešil. Chápu, při atmosféře ve Vaší rodině, že Vás to zaskočilo. Mne už něco takového nepřekvapí. Já dokonce jela s tchyní na dovolenou místo novomanžela, když ho neuvolnili z práce.*alene* Jak asi bude vnímat Váš přítel situaci u Vás doma, až se tam bude někdy zdržovat?

Ještě, že pokoje jste měli oddělené*smich*

hodnocení

1x

Je možné, že se mýlím, ale já to vidím tak, že váš přítel nepotřebuje, nechce ani tak milenku, jako ženu-chápající mamku. Už to, že v těchhle letech bydlí s rodiči, to je důvod k zamyšlení. A když raději volí společnost maminky, je to téměř jisté. Záleží na vás, jakého muže chcete. Jestli orla nebo ochočeného kocourka.

romanetta
hodnocení

No jako tvrdí jen že má dobrý vztah jako sice ano ale já to vidím jinak zase... Někdy ..řekla sem mu zdá můžeme jet teda on se mě zeptal kdy chceš jet k vám říkám tak za hodinu? Bylo deset hodin ráno a on mamka bude vařit tak pojedem po obede ne ,proč budeme se stavovat po cestě...tušila sem že tohle řekne. Tak sem nic neřekla už ,jen kroutila hlavou. Když je u nás je to úplně jiný než když sem u nich . Ráno se jde sednou místo snídaně a pít slivovici jsou okres Hodonín. Večer když dojedu chi být s přítelem jen ale ne už sedí venku a my se musíme přidat a SME tam do 11..to už pak můžete jít spát...nachystáno talíř se syrama atd j si to vůbec nestojím jen být s ním sama. Nevidame se pořád když SME od sebe daleko
liska5

Když to čtu a snažím se v tom modrém textu vyznat, tak Vy pro něj asi moc neznamenáte. A počítejte s tím, že on se měnit nebude. Na prvním místě bude zpravidla jeho pohodlí.

m123*
hodnocení

1x

Romano, vaše příspěvky jsou neustále to samý dokola. Když vám to nevyhovuje, tak se s nim rozejděte. Pořád píšete o tom jak je váš přítel zavislý na matce. Myslíte si, že se ve svých letech změní? Nezmění! Buď to konečně přijmete a nebo budete psat neustále do poradny. Po všem co jste sem už napsala se divím, že s ním ještě jste. Vidím to tak, že on je závislý na matce a vy na něm. Budete se v tomto vztahu nevztahu neustále motat. Chce to krok vpřed. Buď si najdem bydlení, budeme spolu bydlet a ty omezíš vztahy s matkou nebo se rozejdem. To je jediný co vám můžu poradit.

Už jsem vám tu kdysi psala můj příběh. Jen s tím rozdílem, že nám tenkrát bylo o 10 let více než vám. Po skoro 5 letech jsem to vzdala. Maminka byla vždy na prvním místě.

hodnocení

0x
Na tom výletu bylo snad ve vaší situaci jasné, že "někdo" bude jen páté kolo u vozu. Buď ráda, že jste nejeli někam na deset dní do jedné cimry a dostala jsi jen drobnou lekci pro příště.

lipanek
hodnocení

0x

V dubnu jste se ptala, jestli to je mamánek /romana28/? Neopakujete stále tuto otázku dokola?

Vy spolu ještě chodíte?

Psala jste, jak je přítel lakomý a závislý na matce.

Nemáte pěkný vztah, na přítelovi stále něco vidítě a řešíte.

Nemá to budoucnost, pokud byste se vzali, nebo šli spolu bydlet, tak to nebude mít dlouhého trvání.

Možná, že to přítel již tuší, ale neumí se s Vámi rozejít, neumí Vám to po pravdě říci do očí.

romanetta
hodnocení

probrm je v tom,že když je u nas nebo když sme samy je to plne jiný...a když sme u jeho rodicu tak mi vadi že neni to soukromi dost:/ a bojim se když se odstehujeme nekam že jeho mati tam bude pecená vařená a on k ni jeste bude chdot na obedy ebo ona mu bude vyvářet..

liska5
hodnocení

0x

Tenhle chlap se nebude rozcházet. Jemu to takhle vyhovuje. Nespokojená je tazatelka.

Jinak obecně chlap ženy přibírá, když každá je k něčemu resp. na něco dobrá...To často platí i na milenky-bokovky.

hodnocení

0x

Osobně si myslím, že muž, co bydlí u rodičů a má tam "full servis" není připraven na odchod do jiné domácnosti a budou s tím jen a jen problémy. Bude srovnávat a přehánět co vy nestíháte a matka hravě zvládla. Doba pokročila a ne ve všem správným směrem. Nechci být prorokem, ale tohle ve většině případů neskončí dobře. Ale jak se říká, vyjímka potvrzuje pravidlo. Takže nezbývá, než to zkusit.

hodnocení

0x

Já asi bych neměla, ale nedá mi to, musím. A když musíš, tak musíš. *hi* Někteří mužové netouží tak po erotice a sexu, jako po dobrém jídle, pohodlném gauči a pokecu s maminkou. A jsou mužové, kteří jsou temperamentní a nemusí jíst a mít doma gauč, ale potřebují mít vedle sebe ženu, která má ráda sex. Kolik žen se tady už ptalo, co mají dělat, že muž s nimi nespí, nemá o ně zájem? Myslím, že pár by se v archivu našlo. ;) To mám na mysli i v první odpovědi. Váš muž nepatří k těm, pro koho je sex nepostradatelný. Záleží na tom, jak to máte vy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]