Nejste přihlášen/a.
Ve středu večer mě začalo něco bolet v levé dolní čelisti při čištění zubů . Přičinu jsem zjistila hned. Klube se zub moudrosti ,ale nemá tam dost místa a roste do tkáně k tváři. Další den u zubaře mě řekli, že mají plno ať příjdu zítra . Zjistili , že mám nějakou kapsu nebo co. Ale že to prý na atb není, ale mě to bolí fakt dost . Tak jsme řekla, že ať mi tedy napíše žádanku na stomatochirurgii do nemocnice, že ho chci vytrhnout Načež se zubařka začala vytáčet , že to není akutní , a že to posílají jinam ne do nemocnice , že mají na to svého lékaře a že se tam objednává. A že mi s tím nikdo nic dělat nebude, protože tam mám zánět. A že že je to nebezpečné a mám tam ještě jinde nějaké kazy. Prostě samé vytáčení. Takže já mám zánět a na atb to není? zvláštní. Stále jsem chtěla tu žádanku do nemocnice jelikož už jednou mi tam spodní pravou stoličku moudráka trhaly.Ale to jsem měla žádanku. Pak mi teda nabídla atb ačkoliv jsem žádné nechtěla. Asi aby se mě zbavila. říkala jsem jí jaké léky nemůžu apod. a nakonec pře erecept jsem zjistila, že jsem si celé léky platila ze svého bez pojištovny . Přitom pojíštovnu mám. Nevím fakt proč .Beru atb, otok se zmírnil, ale stále to bolí a hodně mi to vadí při jídle a je mi z toho divně na omdlení. Tlačí mě to do čelisti ak uchu .Bolí mě z toho hlava a stále se mi chce spát. Prostě polehávám. Nevím co mám dělat, chci se toho moudráku zbavit dělá mi to dost potíže ovšem zubařka mi odmítá pomoct. Potřebobvala bych někoho někde, kde by mi ho vytrhly bez objednání. Myslíte když půjdu do nemocnice na stomatochrurgii , že mi ho v ten den vytrhnou? Mám už tam jeden záznam, ale to bylo se žádankou . Bez ní nevím. Prosím poradte, potřebuji se toho problému, co nejdříve zbavit. A normálně fungovat. Co byste dělali vy? Děkuji za rady.
Taky bych do té nemocnice na stomatochirurgii zavolala. Nebo se ptát na 800888155- lékař radí k akutním případům. Bezplatně.
Nebo si rychle někde sežeňte hřebíčkovou silici, ta dost pomáhá. Mívaj to v květinářství. Než si to vyřešíte s tou extrakcí ..
Jo a dává se to přímo do pusy neředěný na to bolavé místo, nějak to tam musíte kápnout ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.