Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se tam dostanu?

Od: romanaa odpovědí: 7 změna:

Zdravim potrebuju zjistit jak se dostanu na urcité místo z kama ,a jak dlouho atd...nemužu to najit nedje mi to:( tak jsem napsala jsem snad poradite:) Hrádek plný hrátek jse to jmenuje Brno Černé pole kavárna. Prosim vas od mendlaku nebo hlavniho nadrazi podle toho jak je to nejbliž salinou, potebuju zjistit odkama a jak ldouho se tam dostanu a jesi to je blizko saliny pal nebo to musim nekde hledat? dekuju mockrát

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

5x

od nádru šalinó 9 a vystoupit na zastávce Tomanova, je to Šrébrákách

hodnocení

1x

To zjistíš tak, že si napřed najdeš adresu té kavárny.

Adresu si zadáš na mapy.cz do vyhledávání a pak si najdeš nejbližší zastávky MHD.

A v posledním kroku si necháš vyhledat spojení z tvého místa začátku cesty do vybrané cílové zastávky. Pak už pouze hodnotíš jak dlouho to trvá a jak moc je cestování složité (přestupy) a podle toho hledáš dál nebo máš spojení.

romanaaaaa
hodnocení

Volejníkova 1805/2
613 00 Brno, Černá Pole
Jihomoravský kraj potrebuju z mendlaku nebo z hlavniho nadrazi brno jsem

lidus*
hodnocení

1x

Snad je to tak. Z Mendláku i z hlaváku tramvaj č.1 směr Malinovského náměstí, vystoupit na ul. Tomanova (nevim kolikátá to na Maliňáku je, přestup na tramvaj č. 11 Černá pole. asi 3O min. Zkusím ještě DPMB třeba budou jasnější.

doplněno 16.09.19 16:47:

Mendlák, hlavák, tramvaj č. 5 bez přestupu asi 20 min na zastávku Tomanova.

doplněno 16.09.19 16:51:

Omlouvám se, Mendlák č.5 a hlavák č. 9

lidus*

111 no pravda ale tomu hantecu cizí nerozumí, mnohdy netuší co je šalina.

111®

5 nejede na Tomanuvu, ani z Mendláku na Hlavák

hodnocení

1x

Podívej se na mapy.cz, jsou tam i zastávky MHD. Pak si nech trasu vyhledat třebas na IDOSu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]