Nejste přihlášen/a.
Mně se hrozně líbilo v Neumu. Byla jsem tam na konci září před pár lety a už bylo po sezóně, tak tam byl božský klid a krásně. Je to Bosna a Harcegovina.
Já dělám pro firmu z Rimini, takže vím, že celé září je tam většinou vynikající koupání - předloni jsem tam byl na 3 týdny na školení, přijeli jsme tam 13. září, to zrovna končí sezóna, takže ceny už dost polevily, prakticky každý večer jsme se máchali, pršelo jen asi 3 dny. Ubytování je tam možné od luxusních pětihvězd až po ,,lidovku´´. Dokonce tam je možnost ubytování v ,,českém´´ penzionu - cestovka z Teplic tam má pronajatý hotel, je tam česká obsluha, není to žádný luxus, ale docela fajn. Známí tam byli loni v září, docela nadšeni - jmenuje se to Casa al Mare.
Na koupání v Rimini mám hodně špatné vzpomínky. Tam mě nikdo už nedostane. Bylo tam málo vody a strašně moc mušek v moři.
Mušky jsem tam nezažil, před pěti lety tam byly sem tam malý medůzky, Od té doby nic negativního. Málo vody - ano, dno je písčité a zvolna svažuje - což pro rekreaci s malými dětmi považuji za plus, byl jsem tam i s nimi asi 5x. Třeba v tom Riccione skutečně stojíte 20m od břehu a je to po někde po pás, ale severněji, v okolí přístavu jsou vlnolamy pár metrů od břehu a je tam přes 2m hloubky. Každopádně jsem tam plaval kondičně a docela dost, neměl jsem problém s tím, že bych drhnul břichem
Byla jsem tam tehdy v červnu na poznávacím zájezdu a ubytovaný jsme byli v Rimini. Na památky je to tam dobrý. Ale jednu starší paní tam okradli. Celou kabelku jí ukradli, jenom když si byla odskočit na WC a měla jí hlídat kabelku u hotelu starší kamarádka. Neuhlídala. Stalo se to těsně před odjezdem. Tak jsme odjeli o 2 hodiny později. Kabelka už se samozřejmě nenašla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.