Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak jste poznali, že má o vás protějšek zájem, že o vás stojí, chce s vámi být?...
Na to nelze jednoznačně odpovědět. Pokud protějšek sám zavolá nebo navrhuje nějakou společnou "akci" třeba výlet do přírody, posezení s přáteli, návštěvu hradu , popř. nějaký víkendový pobyt, dovolenou apod. a pokud má zájem se bavit i o problémech a pomoct je řešit, tak se z toho dá usoudit na zájem. Ale není nějaká jasná 100% metoda, jak to poznat.
Právě u nás to je tak, že skoro vše navrhuje protějšek, na straně druhé z něj pak vypadlo, že jsou mu nějaké věci vůči mě jedno a tak jsem nějak z toho všeho usoudila, že pravý zájem tam není, jenže poté se mi omluvil, že mu na mě záleží. On je velmi otevřený a nedomýšlí následky, které vyplodí.
Mám v hlavě zmatek, cítím se ve stavu počátku zamilování a tak nějak nevím, jestli do toho jít nebo ne.Protože to, co řekl, mě ranilo, sice se pak nepřímo omluvil, jenže mě to naštvalo :-/
Je pravdou, že bych si měla ujasnit priority a co jsem schopná unést, tím, že je to v začátku (takže bych to měla udělat zavčas), tak jsem nad tím až tak tolik neuvažovala, ale pokud chci, tak holt musím trošku změnit myšlení. Já jsem po dlouhé době s někým v takovém to blizkém kontaktu a předtím jsem měla vztahy, které mě posunuly dále, ale zároveň jsem dostala spostu ran, proto jsem taková "cíťa a nevím jak k tomu přistoupit abych neublížila nikomu, hlavně sobě".
Ono je dobré nechat si každý trochu své svobody. Jak ten druhý ve Vás vycítí jistotu, tak má tendence přibrzdit, couvat. Ten Váš se chová, jako váhavý Střelec, který občas plácne /vystřelí/ něco, co už se nedá vzít zpět a zaseje ve Vás nejistotu. Pak mu to dojde, že to přehnal a začne se omlouvat. Přeci jen by nerad o Vás přišel. Ale nějaký trvalý vážný vztah ho poněkud leká. .. Kolik Vám je? Tipuji tak VŠ.
Ještě se ani pořádně nevyžvejknul a už vás ranil. Kdyby měl opravdový zájem, tak to jako žena poznáte hned.
@Josepha > opravdu máte po VŠ? Spíše se mi zdá, že si z nás utahujete.
Z toho, co píšete ve svých dalších příspěvcích vyplývá, že o Vás zájem nemá. Muž, který o ženu má zájem, se k té ženě nechová jako "ten Váš".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.