Nejste přihlášen/a.
Zruší multikino představení, když je tam jenom jeden divák?
, tak je to k něčemu taky dobré. Já když tam byla sama, tak jsem tam sice sama nebyla, že tam lidé byli, ale pomálu. A byla tam psí zima, tak jsem chodila furt na malou a z filmu jsem taky kousek neviděla. Byla jsem tam totiž v létě a tak jsem byla letně oblečená. Netušila jsem, že tam bude tak 20 stupňů možná míň. Navíc to byl na půl horror, tak mi byla zima i z toho
. Zima hrůzou mi byla. Schválně jsem šla na mrazivý film, abych se schladila. Ale takové ochlazení jsem nečekala...
mot, takovou příjemnou zkušenost bohužel nemám. V kině jsem to ještě nedělala. Třeba mě takové "štěstí" ještě potká. Třeba kdybych si podala inzerát, že to chci dělat v kině, protože jsem to tam ještě nedělala a vyzkoušet se má všechno....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.