Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žadný divák v multikině

Od: trestutre odpovědí: 11 změna:

Zruší multikino představení, když je tam jenom jeden divák?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nezruší. Film promítá i v případě, že je sál prázdný.

hodnocení

1x

Zavře Tesco, když nepřijde ani jeden zákazník? Ne. Je nějaká šance, že se to stane? Ne. Stejné je to i s tím kinem.

mot
hodnocení

0x
kdyz sem tam byl kdysi s byvalou, byli jsme tam sami. film pustili, ale cast sem vubec nevidel:) snad nemani v sale kamery:-D

:-D, tak je to k něčemu taky dobré. Já když tam byla sama, tak jsem tam sice sama nebyla, že tam lidé byli, ale pomálu. A byla tam psí zima, tak jsem chodila furt na malou a z filmu jsem taky kousek neviděla. Byla jsem tam totiž v létě a tak jsem byla letně oblečená. Netušila jsem, že tam bude tak 20 stupňů možná míň. Navíc to byl na půl horror, tak mi byla zima i z toho*smich*. Zima hrůzou mi byla. Schválně jsem šla na mrazivý film, abych se schladila. Ale takové ochlazení jsem nečekala...:-D

mot, takovou příjemnou zkušenost bohužel nemám. V kině jsem to ještě nedělala. Třeba mě takové "štěstí" ještě potká. Třeba kdybych si podala inzerát, že to chci dělat v kině, protože jsem to tam ještě nedělala a vyzkoušet se má všechno...:-D.

No myslet si ze v multikine neni alespon jedna kamera v sale je dost naivni. Treba v jednom cinestaru meli monitory ze salovych kamer vedle obcerstveni, takze verejne viditelne.
A k otazce- nezrusi, jede se podle planu.
Nikc Ono by to šlo i bez inzerátu, určitě by se k takové akci svolných pánů našlo dost, ale kdo zajistí to prázdné multikino. To by museli dávat film Lenin v říji.. Na to nikdo dobrovolně nechodil už za komuny.
Totáku, dělala jsem si legraci. Nemusím mít všechno. Je lepší se při thrilleru k někomu přitulit než jít třeba na záchod, když tuším, že něco hrozného přijde.

hodnocení

0x

Dřív se představení rušilo, když nepřišlo aspoň šest lidí, a vraceli se peníze. Tak nevím.

zirafka

Ano, máte pravdu, také už se nám stalo, že nás přišlo pět, kino nepromítalo a vrátili nám vstupné. Bylo to za minulého režimu, teď je to vše jiné.

Taky jsou vyšší ceny než za minulého režimu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]