Dobrý den potřebovala bych poradit . Bydlela jsem u babičky a přítel mne zachránil ze zavolal na Na Moji Babičku policie můj přítel děda mne mlátil tak mne zachránil tak mi řekl ze unej mužů bydlet ale popardni smeee žačky poradně hádat ze jsi musím vymnenit telefon ze ho mše mýt stejném a tak pak jednou mi dal chacku a aha když jsemnela peníze tak jsem mu dala přitelevy peníze myslím ze mnel jenom na peníze a když lidem řekla ne tak smese pohadaly ale moc a řekl mi ze jsem ho sklamamla když šel do nový školy na intr tak chtěl jsi pučiš můj mobyl ale večer jsem mu řekla ze miho pučim ale ráno jsem řekla ne a on odjel ze jsem ho moc sklamala a před tím jela jsem zanim do školy a on řekl ze jsemu liby naka holka 5 jse znalý a on řekl ty holce ze holku nemá re umřela on ji píše krasnej status zamilované a mne tet to nenapsal mne jse písem jsi jako ze bysme spolu nikdy nechodily.Atet je na intru a jesni pořad a on napsal ze by spolu chodily a ona napsala ze tomu musej dat víc čas jak jse poznám misek spolu zažít naky hezky chvilky ,ale když ho vidím chce jse mi brečet protožeho moc miluju ale on mnene a ožení ze má dvě holky ale ale já už mám zlomené srdce od nej ,Veskole jse nakymu klukovy Libye chtěl ný jsemnou chodit ale já ne já jsem mu řekla že miluju jenom Dominik toje ten přítel koho moc miluju prosím pořad těmi co mám dělat a pořad oni mluvy a mne to štve děkuji
Dobrý den. Když Vás on nechce, musíte se s tím smířit a respektovat, že chce být s někým jiným. Najděte si toho, kdo Vás bude mít rád a bude mít o Vás skutečný zájem. To se Vám v životě může stát ještě vícekrát, že Vy budete chtít někoho a on Vás ne. Zamilovanost Vás přejde, chce to čas.
Nedočetla jsem, nejde to číst. Zkuste znovu napsat dotaz, alespoň částečnou češtinou a pak můžete očekávat rady. Takový sloh není schopno napsat ani retardované dítě ze třetí třídy.
Já se jen modlím, aby za chvíli neučili češtinu cizinci. Když dělají doktory, řidiče autobusů apod. To by byla asi katastrofa pro naše děti. Ale některým asi nepomůže ani náš učitel. Ne každý má na češtinu buňky asi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.