Nejste přihlášen/a.
Napřed musíte zjistit, kolik bude činit hrubá mzda (jestli dosáhnete na nenárokové složky mzdy), teprve potom lze vypočíst čistou mzdu.
Jistě můžete počítat jenom s tím základem.
Zaráží mne ale ten dvacetiprocentní bonus za řádné plnění pracovních povinností → řádné plnění pracovních povinností je povinnost každého zaměstnance, nenáleží za ně žádný bonus, prémie ani odměny. Ty by měly náležet za nadstandardní pracovní výkon.
Poznámka: Základ uvádíte v €. Jestli jde o práci v jiné zemi, bude se odměňování řídit jejími předpisy, nikoliv našimi.
Slovenská společnost a pracoviště v Bratislavě > odměňování se bude řídit slovenskými předpisy.
Práce v Bratislavě za 1.100 €. Tak mne napadá, jestli by se Vám nevyplatilo dojíždět za prací do Rakouska.
@Mot, třeba z toho, že příplatek na stravu nad rámec zákona zdůraznili. Proč by nezvýraznili i vyšší příplatky?
Pro tazatelku: Není těch 20 % za nějaký prodej (něco jako provize)?
Já odpovím, sice je neznám, ale myslím si, tipnu si, že se jedná o nahánění zákazníků. Tedy call centrum, kdy Vaše práce bude prodat co nejvíce zboží /doplňků stravy/. Tedy je potřeba komunikativnost, nenechat se odbýt, vytočit. Bude tam zřejmě silný tlak uzavřít co nejvíce obchodů. Podle nadstandartních benefitů to vypadá, že přípravky budou pěkně drahé, jestli účinné, tak to je další otázka.
Pokud budete úspěšný obchodník, dostatečně dravý, soutěživý, budete mít i těch 20 %.
Píší, že nepotřebujete až tak jiný jazyk, ale určitě to bude velká výhoda porozumět. Viz popis pozice v angličtině.
To je jenom moje úvaha, určitě byste měl před nástupem dostat více informací /je tam popis v čem práce spočívá.
Navedlo mě toto - abyste nebyl prodejce po telefonu.
Pro představu o zaměstnavateli: Podívala jsem se na slovenský zákonník práce a odměňování je podobné jako u nás. Tzn., že zaměstnanci za práci v sobotu, neděli, ve svátek, v noci, přesčas a/nebo ve ztížených podmínkách náleží zákonné příplatky.
(U něčeho se oproti ČR liší výše příplatku.)
Nejde o žádné "extra příplatky", ale o příplatky, které zaměstnancům náleží podle zákonníku práce (§ 120-123).
Pořád si myslím že "bonus až 20 %"nebude náležet za "řádné plnění pracovních povinností", ale za prodej, počet uzavřených smluv apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.